Komt er een reünie van de originele K3? Karen geeft fans hoop

We kunnen weer een beetje beginnen hopen op een reünie van de originele K3. In een interview met Radio 2 heeft Karen Damen namelijk laten weten dat ze de vraag van een reünie geregeld krijgt, maar dat er voor dit jaar geen plannen zijn. Maar dat ze het “misschien ooit wel eens van plan zijn”.

Karen Damen was vanmorgen te gast bij Radio 2 waar ze de vraag kreeg of ze een reünie van de originele K3, dus met Kristel Verbeke en Kathleen Aerts zou zien zitten. De zangeres, die ondertussen ook actief is als presentatrice en actrice, liet weten dat er geen plannen zijn in de directe toekomst, maar dat het trio een reünie niet uitsluit.

K3-reünie

Karen kreeg de vraag of er – in navolging van de reünie van Leopold 3 – ook een reünie van “een andere 3” aan zit te komen. Aanvankelijk reageerde ze lacherig: “Allez, die vraag is mij nu nog nooit gesteld”, maar daarna gaf ze toch een serieuzer antwoord. “Laat ons zeggen dat we dat misschien ooit wel eens van plan zijn.”

De nadruk ligt hierbij op ooit, want het zal nog niet voor direct zijn. “Zeker niet dit jaar”, laat Karen weten. Maar voor volgend jaar is er wel hoop. “Dat laat ik volledig in het midden”, reageerde ze. We moeten bij een mogelijke reünie wel geen nieuw werk van de originele K3 verwachten. “Als mensen naar zoiets zouden willen komen kijken, dan is dat om hun jeugd te herbeleven, denk ik.”

Het lijkt er dus op dat we ooit – en misschien zelfs al volgend jaar – een nostalgische reünie van de originele K3 mogen verwachten. Het drietal is namelijk altijd close gebleven. Zo zagen we recent nog een emotionele reünie van Karen en Kathleen op het huwelijk van Regi in Zuid-Afrika, waar Kathleen nu al enkele jaren woont.

Bekijk hier het fragment van Radio 2:

Meer
Lees meer...