Karen Damen en Ruth Beeckmans zullen de boze koningin spelen in nieuwe musical ‘Sneeuwwitje’

Op dit moment speelt De Drie Biggetjes nog in verschillende zalen in ons land, maar Studio 100 heeft ook al zijn volgende musical aangekondigd. Enkele maanden geleden kwamen we al te weten dat Ianthe Tavernier in de huid van Sneeuwwitje zal kruipen en dat de rol van de prins gespeeld zal worden door Michiel De Meyer. En nu kennen we ook de boze koningin. Al zeggen we beter koninginnen.

Waar Netflix tegenwoordig graag uitpakt met live-action remakes van anime’s, is Studio 100 tegenwoordig bedrijvig in het terugbrengen van oude musicalklassiekers. Zo speelt op dit moment De Drie Biggetjes, met de nieuwe K3 in de hoofdrol. Maar ook de volgende musical is al even aangekondigd. Sneeuwwitje zal namelijk ook terugkeren en Studio 100 heeft nu bekendgemaakt wie de rol van de boze koningin zal spelen.

Sneeuwwitje

Meer dan 25 jaar geleden was Sneeuwwitje de allereerste musical van Studio 100 en het werd het begin van een hele reeks musicals. In 1998 werd de rol van Sneeuwwitje afwisselend gespeeld door zangeres Sanne en Kathleen van K3. De prins werd vertolkt door 1/3de van De Romeo’s, Chris Van Tongelen, en de koningin werd vertolkt door Anne Mie Gils. En nu zullen we dus een ander lid van de originele K3 te zien krijgen in Sneeuwwitje.

Karen Damen zal namelijk, afwisselend met Ruth Beeckmans, de rol van de boze koningin voor haar rekening nemen. Het nieuws werd bekendgemaakt met een video met de twee koninginnen.

Tickets

Sneeuwwitje gaat op zondag 30 juni 2024 in première en is daarna de hele zomer lang zo goed als dagelijks te zien in het Plopsa Theater in Plopsaland. Enkel op maandag staan er geen shows op de planning. De laatste show gaat door op zondag 1 september 2024.

Je kan al tickets kopen via de officiële website van de musical. Een ticket voor enkel de musical kan je krijgen vanaf 34 euro. Wie naast de musical ook Plopsaland wil bezoeken, betaalt minstens 54 euro. Daarnaast is er ook een formule waarbij je blijft overnachten in het Plopsa Hotel. Hiervoor betaal je minstens 154 euro.

Bekijk hier de video waarin Ruth Beeckmans en Karen Damen bekendmaken dat ze te zien zullen zijn in de musical Sneeuwwitje:

Meer
Lees meer...