‘Rick and Morty’ kondigt startdatum seizoen 4 aan

‘Rick and Morty’ kondigt startdatum seizoen 4 aan

‘Rick and Morty’ keert later dit jaar terug met een vierde seizoen. Dat maakte Adult Swim zonet bekend. De hilarische sci-fi-animatiereeks zal vanaf november opnieuw te zien zijn. Het vierde seizoen stond normaal gepland voor 2018, maar werd meermaals uitgesteld. 

Fans van Rick and Morty kunnen beginnen aftellen, want het vierde seizoen van de sci-fi-animatiereeks heeft eindelijk een startdatum. In november van dit jaar zal de reeks terugkeren met een vierde seizoen. Of het dan ook meteen op Netflix zal verschijnen, is nog niet geweten.

Rick and Morty seizoen 4

Het vierde seizoen van Rick and Morty was al een tijdje aangekondigd, maar liet wel lang op zich wachten. Dat is natuurlijk geen probleem voor de trouwe fans die ook al twee jaar moesten wachten op het derde seizoen van de animatiereeks.

Rick en Morty maakten nu zelf in een video bekend dat er een releasedatum is voor het vierde seizoen. “We hebben een belangrijke mededeling”, laat Rick weten in de video die gedeeld werd op Twitter. Hij geeft Morty de kans om de mededeling over te brengen, maar de bange Morty geeft – geen verrassingen daar – het woord toch weer aan Rick. Die verlost ons uit ons lijden en deelt ons mee dat het vierde seizoen van Rick and Morty van start zal gaan in november. We moeten dus nog enkele maanden geduld hebben, maar we kunnen nu wel met zekerheid zeggen: “Rick and Morty komt dit jaar terug!”

Rick and Morty is een van de reeksen op onze lijst met de 50 beste reeksen op Netflix, de volledige lijst vind je hier.

Gesponsorde artikelen