Left Right
scrollTop top

‘Riverdale’-koppel Cole Sprouse en Lili Reinhart zet na drie jaar punt achter relatie


Lili Reinhart Cole Sprouse
© Isopix

Cole Sprouse en Lili Reinhart zouden al een tijdje uit elkaar zijn. Dat zeggen verschillende bronnen. De twee, die elkaar leerde kennen op de set van Riverdale, vormden drie jaar lang een koppel.

Triest nieuws uit het Riverdale-front. Want Cole Sprouse en Lili Reinhart zouden een punt hebben gezet achter hun relatie van drie jaar. De geruchten deden al een tijdje de ronde, maar nu wordt het ook bevestigd door Riverdale-collega Skeet Ulrich.

Cole Sprouse en Lili Reinhart

View this post on Instagram

It’s pretty, pretty late

A post shared by Cole Sprouse (@colesprouse) on

Cole Sprouse en Lili Reinhart leerden elkaar kennen op de set van Riverdale in 2016. In de reeks vertolken ze de rollen van Jughead en Betty, die ook op het scherm een koppel vormen.

In juli 2017 werden ze voor het eerst al kussend gespot en in de drie jaar die daarop volgden deelden ze regelmatig schattige foto’s van elkaar op sociale media. Ook verschenen ze steevast samen op de rode loper voor premières van Riverdale of andere evenementen. In 2019 gingen ze al even uit elkaar, maar na enkele maanden waren ze opnieuw samen.

Breuk

Maar nu zouden de twee een punt achter hun relatie hebben gezet. De bal ging aan het rollen toen in april gefluisterd werd dat Cole Sprouse een relatie zou hebben met Kaia Gerber, de dochter van topmodel Cindy Crawford. De roddels zorgden er toen voor dat #ColeSprouseIsOverParty trending was op Twitter aangezien fans woedend waren dat de acteur zijn vriendin Lili zomaar zou laten vallen voor een ander.

Cole sprak zich toen persoonlijk uit over het nieuws. “Ik tolereer veel roddels en achterklap van mensen online die beweren dat ze m’n fans zijn. Maar mijn vrienden aanvallen, ongegronde beschuldigingen, mijn adres lekken en doodsbedreigingen sturen, dat neigt krankzinnigheid en fanatisme. Kies voor menselijkheid en stop met een (clown-emoji) te zijn.”

En ook Lili kon duidelijk niet lachen met de beschuldigingen. Ook zij sprak zich hard uit tegen de commentaren van zogenaamde fans. “Twitter is zo’n gemene plaats. Het is zo makkelijk om sh*t te zeggen achter je f*cking gsm, is het niet?”, zo klonk het. “Dit is waarom mensen ervoor kiezen om hun relaties privé te houden. Dit is waarom mensen geen sociale mediaprofielen hebben, door deze pesterijen. Ik weiger om mijn mond dicht te houden over dingen als dit. Jullie hebben geen idee hoe destructief dit kan zijn voor iemand. Voor eender wie. Het is beledigend.” Een bron liet toen ook weten aan E! News dat Cole nog steeds gelukkig samen was met Lili.

Aparte quarantaine

Maar enkele dagen geleden kreeg Skeet Ulrich (FP Jones in Riverdale) in een Instagram Live de vraag of hij Lili en Cole een mooi koppel vind. En zijn antwoord sprak boekdelen. “Ik denk dat ze een mooi koppel waren”, waarbij hij duidelijk de nadruk legt op waren. En nu wordt het nieuws ook bevestigd door bronnen aan PageSix.

De twee zouden volgens de bron al een tijdje uit elkaar zijn en daardoor ook niet samen in quarantaine zitten. “Cole en Lili gingen uit elkaar voor de pandemie uitbrak en zitten sindsdien apart in zelfquarantaine. Ze blijven wel goede vrienden”, zo klinkt het bij de bron.

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  40.388.802
 • Aantal
  doden
  1.118.083
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  230.480
 • Aantal
  doden
  10.443
Duitsland plaatst Alpengebied in lockdown Icon
12:50

Duitsland plaatst Alpengebied in lockdown

Duitsland heeft Berchtesgadener Land, een regio in Beieren, in lockdown geplaatst. In de regio werden er de afgelopen week 272,8 nieuwe besmettingen per 100.000...