‘RuPaul’s Drag Race’ krijgt eigen versie van ‘Monopoly’

Wie vindt dat zijn, haar of hun versie van Monopoly niet genoeg charisma, uniqueness, nerve and talent bevat, heeft iets om naar uit te kijken. Het gezelschapsspel krijgt namelijk een gloednieuwe versie, volledig in de stijl van RuPaul’s Drag Race.

Er zijn tegenwoordig al heel wat verschillende versies van het gezelschapsspel Monopoly te vinden. Zo zijn er versies speciaal voor wie niet graag verliest, of wie graag hele lange of juist hele korte spelletjes speelt. Maar binnenkort komt er nog een heel bijzondere versie bij, eentje speciaal voor de fans van RuPaul’s Drag Race.

Monopoly: RuPaul’s Drag Race

Dit weekend vond RuPaul’s DragCon plaats in Los Angeles. Daarop zijn jaarlijks heel wat bekende dragqueens aanwezig, maar wordt er ook vaak iets nieuw aangekondigd. Dit jaar ging het om een speciale editie van Monopoly, volledig in de stijl van RuPaul’s Drag Race.

De straten zijn vervangen door bekende plaatsen uit RuPaul’s Drag Race. Zo kan je de ‘Main Stage’ of een plekje in de ‘Jury Panel’ of de ‘All Stars Hall of Fame’ kopen. In plaats van Algemeen Fonds- en Kans-kaarten zijn er Mini en Maxi Challenges, zoals we die kennen uit de afleveringen van RuPaul’s Drag Race. De stations zijn dan weer vervangen door ‘Charisma’, ‘Uniqueness’, ‘Nerve’ en ‘Talent’. Ook de pionnen werden in een RuPaul’s Drag Race-jasje gestoken. Zo kan je spelen met de finishvlag, lipstick, de reep chocolade waarin mogelijk een gouden ticket zit of een rol ducttape.

Je kan Monopoly: RuPaul’s Drag Race nu al bestellen via de website van World of Wonder. Het spel kost 42,95 euro en zal vanaf 20 juni verzonden worden.

Bekijk hier de aankondiging van Monopoly: RuPaul’s Drag Race:

Meer
Lees meer...