Left Right
scrollTop top

Was Ryan Gosling écht te zien in ‘Holidate’ op Netflix?


Ryan Gosling Holidate
© Netflix

Met Emma Roberts, Kristin Chenoweth en Luke Bracey heeft de Netflixfilm Holidate natuurlijk al een indrukwekkende cast. Maar het leek erop dat ook Ryan Gosling een cameo heeft in de film. Nu komen we de waarheid te weten over ‘bevroren voedingsafdeling Ryan Gosling’.

Iedereen die Holidate gezien heeft, zit waarschijnlijk met dezelfde vraag (na ‘waar vind ik mijn persoonlijke Australische Holidate?’ dan): Was dat écht Ryan Gosling in de supermarkt? In de credits van de film kregen we geen antwoord op die vraag. Maar nu krijgen we dat wel van de acteur zelf.

Ryan Gosling in Holidate

In een van de scènes uit Holidate zijn Sloane (Emma Roberts) en Jackson (Luke Bracey) te vinden in de supermarkt. Daar zegt Jackson dat Sloane zelfs ‘nee’ zou zeggen tegen een date met Ryan Gosling als die plots in de supermarkt zou verschijnen. Waarop Sloane zegt dat Ryan Gosling “nooit zelf zijn boodschappen zou doen omdat hij daar te cool voor is”.

Maar op dat moment verschijnt er, zoals dat dan enkel in romantische komedies kan gebeuren, een figuur in de achtergrond die wel heel hard lijkt op Ryan Gosling. Kijkers gingen meteen aan het denken, want gaat het hier echt om een cameo van Ryan Gosling?

Stuntman

En daarbij moeten we jullie dus teleurstellen. Het was niet echt Ryan Gosling, maar wel een acteur en stuntman die als twee druppels water op de acteur lijkt.

De man in kwestie is Chad Zigmund. Hij maakte met een foto op Instagram bekend dat het niet Ryan Gosling was in Holidate maar wel hijzelf. “Hoi, ik ben Chad ‘bevroren voedingsafdeling Ryan Gosling’ Zigmund”, zo schrijft hij al grappend onder de foto.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  677.209
 • Aantal
  doden
  20.396