Maak kennis met Safin (Rami Malek), de Bond-villain uit ‘No Time To Die’

Geen James Bond-film zonder een slechterik … en deze keer is het Rami Malek die die rol voor zijn rekening neemt. In No Time To Die speelt hij de creepy Bond-villain Safin, die duidelijk op zoek is naar wraak.

Fans van James Bond zien al enkele jaren hun geduld op de proef gesteld worden. Na Spectre was er namelijk eerst heel wat speculatie over een nieuwe Bond. Uiteindelijk wisten de makers Daniel Craig toch te overtuigen – of te dwingen om zich aan zijn contract te houden – om nog één laatste film te maken.

Na Mads Mikkelsen (Le Chiffre in Casino Royale), Mathieu Amalric (Dominic Greene in Quantum of Solace), Javier Bardem (Raoul Silva in Skyfall) en Christoph Waltz (Ernst Stavro Blofeld in Spectre) neemt Daniel Craig het in No Time To Die op tegen Rami Malek. De hoofdrolspeler van onder andere Mr. Robot en Bohemian Rhapsody kruipt in de huis van slechterik Safin.

“Formidale tegenstander voor Bond”

In een nieuwe video komen we iets meer details te weten over die Safin. Zo zien we dat hij verbonden is met psycholoog Madeleine Swann (Lea Seydoux), die we nog kennen uit Spectre. We horen Swann zeggen dat Safin op zoek is naar wraak. Daarbij lijkt hij niet te kijken op een leven meer of minder.

“Wat ik echt van Safin wilde, was dat hij onrustig overkwam en zichzelf als heroïsch beschouwde”, zegt Malek in de clip. “Safin is een formidabele tegenstander. James Bond moet zich daaraan aanpassen.”

“Wat hij wil en bereid is te doen, maakt hem tot een zeer beangstigend personage, zowel persoonlijk voor Bond als op mondiaal niveau”, voegt regisseur Cary Joji Fukunaga toe.

No Time To Die verschijnt halverwege november in de zalen.

Maak hier kennis met Safin

Meer
Lees meer...