Sam Asghari vraagt scheiding aan met Britney Spears

Er zou een scheiding zitten aan te komen tussen zangeres Britney Spears (41) en model en fitnesstrainer Sam Asghari (29). Die laatste zou namelijk de scheiding willen aanvragen door een aanhoudende ruzie over beschuldigingen van bedrog van Britney haar kant.

Sinds Britney Spears eind 2021 eindelijk verlost raakte van haar conservatorschap en zo haar vrijheid volledig terugkreeg, gaat het met haar carrière de goede kant uit. Zo lanceerde ze met Elton John het nummer Hold Me Closer en recent volgde met will.i.am het lied Mind Your Business. Er is zelfs sprake dat Britney werkt aan een nieuw album. Tussendoor is ze ook druk in de weer met haar autobiografie die later dit jaar verschijnt.

Sam Asghari

Op privévlak blijkt het echter heel wat minder goed te gaan. Volgens de website TMZ is er namelijk een scheiding op komst tussen haar en haar echtgenoot Sam Asghari. Die zou al enige tijd niet vaak meer thuis slapen na een gerucht dat Britney hem bedrogen had. Na een zware ruzie zou Asghari nu zelfs helemaal apart gaan wonen zijn. Het zou dan ook niet lang meer duren voor hij officieel de scheiding zal aanvragen.

Britney Spears en Sam Asghari begonnen te daten in 2016 toen die laatste meedeed in een van haar videoclips. Tijdens de #FreeBritney-beweging steunde hij haar meermaals openlijk. In september 2021 vroeg Sam Asghari Britney Spears ten huwelijk. Die reageerde daar meteen heel enthousiast op en de twee trouwden een jaar later. Voor Britney Spears was het haar derde huwelijk. Eerder was ze al eens 3 dagen getrouwd met Jason Allen Alexander en 3 jaar met Kevin Federline.

Meer
Lees meer...