Britney Spears kondigt autobiografie officieel aan

Britney Spears liet gisteren weten dat ze vandaag, dinsdag 11 juli 2023, met groot nieuws ging komen. En ze hield haar woord. Vandaag kondigde de zangeres namelijk haar autobiografie aan. In het boek The Woman in Me zal Britney haar turbulente levensverhaal vertellen in haar eigen woorden.

Er is de laatste jaren heel wat te doen geweest rond de Amerikaanse zangeres Britney Spears. Ze begon haar carrière in 1992 op 11-jarige leeftijd. Maar haar vroege succes leidde tot mentale problemen. Daarbij kwam de zangeres onder conservatorschap te staan van haar vader. Dat raakte ze in 2021 kwijt, maar de gevolgen ervan zal ze waarschijnlijk nog lang met zich meedragen. Als gevolg van haar herwonnen vrijheid kan Britney nu wel doen wat ze wil, zonder dat ze daarvoor de toestemming van haar vader nodig heeft. En daarbij hoort een eigen autobiografie.

The Woman in Me

De autobiografie kreeg de naam The Woman in Me. Op de cover van het boek prijkt een foto van Britney tijdens de hoogdagen van haar carrière. Britney kondigde de autobiografie zelf aan via Instagram. Ze deelde daar een video waarop ook de volgende boodschap te lezen was: “Het komt eraan. Mijn verhaal, op mijn voorwaarden. Eindelijk. Zijn jullie er klaar voor?”

The Woman In Me verschijnt op 24 oktober 2023, maar je kan het boek nu al bestellen via de officiële website. Daar staat ook al wat meer informatie over het boek. “The Woman in Me is een moedig en enorm ontroerend verhaal over vrijheid, bekendheid, moederschap, overleven, vertrouwen en hoop.” Het boek is verkrijgbaar in het Nederlands.

Vanuit België kan je het boek bestellen via Amazon voor 35,58 euro.

Bekijk hier de cover en officiële aankondiging van de autobiografie van Britney Spears:

Meer
Lees meer...