Sam Smith zoekt en vindt de bijzondere jongen die z’n nummer zong in virale video

In een nieuwe video die viraal gaat, is een jongen te zien die in een elektronicawinkel de longen uit z’n lijf zingt. Hij doet dat met het nummer Too Good At Goodbyes van Sam Smith. Het filmpje bereikte de Britse zanger uiteindelijk en zo werd de getalenteerde jongen al snel gevonden.

Sam Smiths grootste hit is nog steeds Too Good At Goodbyes. Een prachtig nummer, maar ook aartsmoeilijk om te zingen. Maar een jongen deed het wel heel makkelijk lijken.

Karaokemachine

Tijdens het winkelen wilde de jongen een karaokemicrofoon testen. Hij deed dat door het nummer Too Good At Goodbyes van Sam Smith te zingen. En dat deed hij voortreffelijk. Iemand filmde het “supermarktoptreden” van de jongen en deelde het online. De video en het zangtalent van de jongen werden al snel opgepikt en de video ging viraal. Zo kwamen de beelden uiteindelijk ook bij Sam Smith terecht.

En de zanger was duidelijk onder de indruk. Op Twitter en op Instagram deelde Sam het filmpje, samen met de vraag wie de jongen was. En op die vraag kreeg de Britse zanger door de kracht van het internet al snel het antwoord.

Gevonden

Niet veel later werd de jongen uit het filmpje gevonden. Het gaat om de Filippijnse Carlmalone Montecido. Hij is blind, maar dat weerhoudt hem er niet van om video’s te uploaden waarop hij covers brengt van bekende nummers.

Carlmalone is geen onbekende in zijn eigen land. Zo deed hij er mee aan de talentenjacht Tawag ng Tanghalan. Maar nu heeft hij er ook internationaal heel wat fans bij, waaronder Sam Smith in hoogsteigen persoon.

Meer
Lees meer...