Left Right
scrollTop top

Samsung stelt budgetsmartphones Galaxy A12 en Galaxy A02s voor


Samsung Galaxy A02s A12
© Samsung Galaxy A02s en Samsung Galaxy A12 – Bron: Samsung

Samsung heeft twee goedkopere smartphones gepresenteerd. Het gaat om de Samsung Galaxy A12 en A02s, twee toestellen met een grote batterij en meerdere cameralenzen. Begin 2021 worden ze gelanceerd.

In het nieuws: Samsung voegt opnieuw twee nieuwe modellen toe aan hun uitgebreide gamma smartphones. Het gaat om de budgetsmartphones Galaxy A12 en A02s.

 • “Met de Galaxy A12 en A02s bewijzen we hoe belangrijk we het vinden om met onze producten op alle prijsniveaus onvergetelijke ervaringen te bieden. De smartphones verdiepen het assortiment van de Galaxy A-serie. Zo bieden we mensen onmisbare innovaties tegen een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding”, zegt Davy Moons, Marketing Manager Mobile bij Samsung België.

Batterij: Beide toestellen beschikken over een 5.000 mAh batterij. Daarmee doen ze veel beter dan de meeste toestellen in dezelfde prijscategorie. Met fast charging tot 15 W kan je bovendien snel je batterij opnieuw opladen.

Camera: Zowel de Galaxy A12 als de A02s beschikken over meerdere camerelanzen. De A12 heeft een 48 MP hoofdcamera terwijl de A02s het doet met 13 MP. De A12 beschikt daarnaast over een 5 MP Ultra Wide-camera voor landschapsfoto’s. Beide smartphones hebben tot slot ook nog een 2 MP dieptecamera en een 2 MP macrolens. De frontcamera is respectievelijk 8 MP en 5 MP.

Scherm: De Samsung Galaxy A12 en A02s zijn voorzien van een HD+ scherm van 6,5 inch. Daarin is alleen centraal bovenaan een kleine inkeping voorzien voor de frontcamera.

Design: Beide modellen hebben een matte afwerking. Ze zijn allebei beschikbaar in zwart en wit terwijl de A12 ook in het lichtblauw bestaat.

Beschikbaarheid en prijs: De Samsung Galaxy A12 wordt gelanceerd in januari 2021 en de A02a volgt een maand later. De prijzen zijn nog niet bekendgemaakt, maar het zou gaan om minder dan 200 euro.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  678.839
 • Aantal
  doden
  20.435