Samsung lanceert eerste ‘betaalbare’ smartphone met 3 camera’s: technologische hoogstandjes voor minder dan 400 euro

Samsung lanceert eerste ‘betaalbare’ smartphone met 3 camera’s: technologische hoogstandjes voor minder dan 400 euro

Samsung heeft een nieuwe aanwinst voor haar Galaxy A-familie: de Samsung Galaxy A7. Het gaat om een betaalbare smartphone met driedubbele camera, een slank ontwerp en vele mogelijkheden. Vanaf oktober is het toestel verkrijgbaar in het zwart, blauw en goud en de kostprijs is maar 349,99 euro. Dat is een prikje als je weet dat je voor de ‘goedkope’ iPhone Xr al minstens 859 euro over de balk mag gooien. 

De Samsung Galaxy A7 is zowat de eerste ‘budgetsmartphone’ met een driedubbele camera.

De features:

Een 8 MP 120 graden Ultra Wide Lens met dezelfde kijkhoek als het menselijk oog.

Een 24 MP Lens, 5 MP Depth Lens en Live Focus, waardoor je controle hebt over de scherptediepte. Ook de 3 nieuwe iPhones beschikken over deze feature.

Bij weinig licht worden vier pixels gecombineerd tot één pixel bij de 24 MP Lens van de Galaxy A7. Dit geeft je de mogelijkheid om heldere foto’s te maken in lichte én donkere omstandigheden. De intelligente Scene Optimizer van Samsung herkent onderwerpen en past kleur, contrast en helderheid automatisch aan.

Technische hoogstandjes

Met de 24 MP camera en LED-flash aan de voorkant maak je heldere selfies. Neem selfies met een bokeh-effect met Selfie Focus en imiteer studioverlichting met Pro Lighting Mode. Of voeg een persoonlijke touch toe met AR Emoji of filters.

Het 6 inch Super AMOLED-schermop de Samsung Galaxy A7 laat je de wereld ervaren zoals jij het ziet, terwijl het Infinity Display de kijkervaring verbetert.

Films, video’s en series worden nog beter met Dolby Atmos-geluid (alleen ondersteund bij gebruik met hoofdtelefoon). Dat is een specifiek surround sound-systeem van de bovenste plank.

En ook als het op stijl aankomt, doet de Samsung Galaxy A7 het goed. Met een strak ontwerp van glas en een vingerafdruklezer aan de zijkant ligt de smartphone ideaal in de hand.

19 categorieën

Er zijn 19 fotocategorieën beschikbaar: eten, portretten, bloemen, indoorscènes, dieren, landschappen, planten, bomen, lucht, bergen, stranden, zonsop- en ondergangen, waterkanten, straatscènes, nachtscènes, watervallen, sneeuw, vogels en tekst.

Kortom is het dus een degelijk toestel voor een redelijke prijs, waarmee Samsung dus duidelijk de concurrentie wil aangaan met Apple wiens “goedkope” iPhone nog steeds minstens 859 euro kost.

samsung

Enkele beelden van het toestel:

samsung
samsung
samsung
samsung
samsung

Gesponsorde artikelen