Left Right
scrollTop top

‘Selling Sunset’ en ‘Bling Empire’ krijgen nieuwe seizoenen (!) op Netflix


Selling Sunset Bling Empire Nieuwe Seizoenen Netflix
© Selling Sunset – Netflix

Goed nieuws voor wie fan is van series over het drama in de luxelevens van de rijken op aarde. Netflix heeft namelijk nieuwe seizoenen (ja, seizoenen) aangekondigd van Selling Sunset en Bling Empire. Wanneer die precies zullen verschijnen, is nog niet bekend.

Selling Sunset en Bling Empire zijn de perfecte series voor wie al graag eens z’n gedachten uitzet en meekijkt in de dramatische levens van the rich and famous. Want geeft toe: soms heb je écht nood aan een goede portie drama. Voor iedereen die dat durft toegeven, heeft Netflix heel goed nieuws. Er komen van beide series nieuwe seizoenen aan. Je leest het goed: seizoenen!

Nieuwe seizoenen

Netflix deelde het nieuws zelf met de wereld via een video op Twitter. “Selling Sunset en Bling Empire krijgen allebei nieuwe seizoenen!”, staat daarboven te lezen. “Nog iemand die fan is van een crossover waarin Anna een open huis van Chrishell bezoekt?”

Selling Sunset

De cast van Selling Sunset deelde het goede nieuws ook al massaal via sociale media. Uit hun berichten bleek dat de reeks twee nieuwe seizoenen krijgt. Wanneer Selling Sunset seizoen 4 én 5 zullen verschijnen, maakte Netflix nog niet bekend. In de video staan wel de woorden “coming soon” te lezen. Maar hoe binnenkort dat precies is, valt nog af te wachten.

Dat de werknemers van The Oppenheim Group geen gewone makelaars zijn, hoeven we je natuurlijk niet meer te vertellen. Ze leiden een luxeleven. En dat tonen ze maar al te graag op sociale media. Zo kondigden verschillende Selling Sunset-castleden de nieuwe seizoenen aan met foto’s van … zichzelf! Het gaat – uiteraard – om Christine en Davina.

Anderen deelden dan weer vol trots de promovideo die Netflix ook al met de wereld had gedeeld.

De eerste drie seizoenen van Selling Sunset zijn terug te vinden op Netflix. Het eerste seizoen van Bling Empire ook. Het gat vullen tot de nieuwe seizoenen verschijnen? Dit zijn de 50 beste series op Netflix!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…