‘Sex Education’-fans: je kan logeren in het prachtige huis van Jean en Otis

Sex Education is de laatste hit van Netflix. De populaire en taboedoorbrekende reeks speelt zich af in de grensregio tussen Wales en Engeland. De allermooiste locatie uit de reeks is zonder twijfel het huis van de familie Milburn. En er is goed nieuws, want je kan er misschien ooit logeren.

Je kan er niet omheen: Sex Education is dé reeks van het moment. De serie haalt verpletterende resultaten voor Netflix en kan nu al gerekend worden tot de meest succesvolle reeksen van de streamingdienst ooit. En het tweede seizoen werd zelfs al bevestigd.

Sex Education

Sex Education volgt Otis, de zoon van de seksuologe Jean Milburn. Otis is, in tegenstelling tot z’n moeder, niet bepaald open over zijn seksleven, al heeft het feit dat dat seksleven niet echt bestaat er waarschijnlijk ook wel iets mee te maken.

Wat Otis dan weer wel van z’n moeder heeft geërfd, is talent om therapie te geven. Wanneer dat talent op school ontdekt wordt, start Otis, samen met het buitenbeentje Maeve, een bedrijfje in seksadvies. Al kan Otis zelf ook wel wat advies gebruiken wanneer hij zelf voor de eerste keer verliefd wordt. De reeks wordt vooral gelauwerd omdat het de seksuele ontwikkeling van jongeren toont zoals het er echt aan toegaat. Het is niet altijd prettig, het is niet altijd mooi. Maar het is wel herkenbaar en eerlijk. Want geef zelf toe, ook jij had misschien wel een Otis kunnen gebruiken toen je jonger was.

Logeren

Het huis van Jean en Otis uit de reeks bestaat echt en is gelegen in Symonds Yat East in Wales. In het dagelijkse leven is het een B&B die luistert naar de toepasselijke naam ‘The Chalet’. Maar wie er wil logeren, moeten we toch even teleurstellen. Door de opnames van het eerste seizoen van Sex Education werd de B&B gesloten en nu er een tweede seizoen aankomt, zal je er ook niet kunnen logeren. Wanneer de B&B opnieuw z’n deuren opent, is nog niet geweten. Al vrezen wij wel dat de prijzen door de bekendheid uit Sex Education de pan uit zullen schieten.

Maar als je er ooit blijft slapen, onthou dan dit: de badkamer is LINKS, niet rechtdoor. Want wie weet wat tref je dan aan. 😉

Bekijk hier een video van de prachtige omgeving van de B&B:

Meer
Lees meer...