‘Sex Education’: opnames derde seizoen starten in augustus

Sex Education Otis Jean
Netflix

Sex Education begint normaal gezien in augustus met de opnames van het derde seizoen. Dat laat de cast en de productie weten. Zij gaan ervan uit dat de opnames niet nog meer uitgesteld moeten worden.

Zonder het coronavirus waren de opnames voor seizoen drie van Sex Education op dit moment al aan de gang. De wereldwijde pandemie gooide echter roet in het eten, net zoals bij zo goed als alle televisieseries en films. Ook in Wales, waar de reeks opgenomen wordt, golden er namelijk strenge coronamaatregelen.

Geen verder uitstel

In mei liet productiehuis Eleven al weten dat het hoopte om in augustus toch te kunnen opnemen. En nu blijkt dat het nog altijd mikt op die startdatum. Dat zei Sony Pictures Television, dat deze week het productiehuis van Sex Education heeft opgekocht.

Het is voor de reeks cruciaal dat er geen nieuw uitstel komt. Omdat er in Sex Education heel vaak buiten gefilmd wordt, moet de serie namelijk rekening houden met het weer. Later dan augustus beginnen met de opnames is dus geen optie.

Januari 2021

Volgens Aimee Lou Wood, Aimee Gibbs in de serie, zullen we als kijkers niets merken van de vertraging tijdens de opnames. Zij gaat ervan uit dat de Sex Education in 2021, net als de eerste twee seizoenen, in januari op Netflix te zien zal zijn.

Zoek je in afwachting iets anders om te bekijken? Kijk dan eens naar onze lijst met de 50 beste series op Netflix.

Gesponsorde artikelen