‘Single’s Inferno’: Is dit koppel nog steeds samen?

Nu de laatste afleveringen van Single’s Inferno verschenen zijn, weten we wie het eiland als koppel verliet. Maar de opnames liggen ondertussen al enkele maanden achter ons. Dus is het de vraag welke koppels op dit moment nog samen zijn. Eén koppel zou zich daarbij verraden hebben via Instagram.

De atypische Zuid-Koreaanse datingshow Single’s Inferno werd al snel een succes op Netflix. Hoewel er in de show geen losbandige singles zijn en een kusje op de wang het verste is dat een koppel is gegaan, leefden mensen over de hele wereld mee met de singles. Zelfs nu, maanden na de show opgenomen werd, zorgt de datingshow nog voor gespreksvoer. Want welke koppels hielden stand?

Single’s Inferno

In Single’s Inferno zochten negen (later twaalf) Zuid-Koreaanse singles naar de liefde. De catch van het programma was dat ze elkaars leeftijd en beroep niet mochten weten. Dat mochten ze enkel in Paradise tegen elkaar vertellen. Daar konden de singles enkel geraken wanneer ze elkaar kozen. Op het einde mochten ze dan hun finale keuze maken.

In de laatste aflevering van Single’s Inferno zagen we hoe vier koppels samen Inferno verlieten. Het ging over Yea-won en Jun-sik, Ji-yeon en Se-hoon, Ji-a en Hyun-soong en So-yeon en Jin-taek. En die laatsten zouden nog steeds samen zijn.

So-yeon en Jin-taek

So-yeon en Jin-taek
So-yeon en Jin-taek – Bron: Netflix

Alle deelnemers van Single’s Inferno zijn te vinden op Instagram. Dus gingen nieuwsgierige fans op zoek naar bewijsmateriaal waaruit blijkt dat koppels uit de reeks nog steeds samen zijn. Al snel ontdekten ze verschillende aanwijzingen dat er al minstens één koppel uit de reeks nog steed amen zou zijn.

So-yeon deelde namelijk een vlog van haar reis naar Jeju, een populair vakantie-eiland in Zuid-Korea. In die video, die na de ontdekking verwijderd werd, konden fans een figuur spotten die qua postuur leek op Jin-taek. Later deelde ook Jin-taek een foto vanop Jeju. Op die foto was hij te zien in dezelfde outfit als de figuur die in So-yeons vlog opdook en had hij ook de koffer vast die in de hotelkamer van So-yeon te zien was.

Zowel So-yeon als Jin-taek deelden ook beelden vanop een tennisbaan die dezelfde lijkt te zijn. We kunnen op hun beide Instagrampagina’s hun tegenspeler niet zien, dus zou het heel goed kunnen dat ze samen gingen tennissen. Tot slot ontdekten fans ook dat So-yeon tijdens het sporten vaak een petje draagt van Ascottage, het kledingmerk van Jin-taek.

Is het allemaal toeval of zijn de twee echt nog steeds een koppel? Hopelijk zullen ze zelf snel duidelijkheid brengen.

Meer
Lees meer...