‘Smile 2’: Sequel op succesvolle horrorfilm krijgt eerste teaser trailer

De populaire horrorfilm Smile uit 2022 krijgt binnenkort een vervolg. De sequel Smile 2 kreeg zojuist een eerste teaser trailer en daarin zien we dat de film minstens even angstaanjagend zal zijn.

Na de relatieve flop van Furiosa: A Mad Max Saga leek de crisis in de cinema compleet. Het gigantische succes van Inside Out 2 toont aan dat Hollywood toch nog lang niet dood is. Ook later dit jaar staan er nog enkele blockbusters op de plannen. Denk daarbij onder andere aan Deadpool & Wolverine en Venom: The Last Dance.

Parker Finn

Aan dat rijtje kan ook Smile 2 toegevoegd worden. Deze film is de opvolger van Smile uit 2022. Die film was toen een onverhoopt succes met 217,4 miljoen dollar (202,5 miljoen euro) aan de box office, een zeer groot bedrag voor een horrorfilm. Smile was het langspeeldebuut van de jonge regisseur Parker Finn.

Hij keert nu terug met het vervolg Smile 2. Die zal een gelijkaardig thema hebben als de eerste film, maar wel een grotendeels nieuw verhaal vertellen, met nieuwe hoofdrolspelers. De film gaat over popster Skye Riley, die op het punt staat aan haar nieuwe wereldtournee te beginnen. Net op dat moment krijgt ze te maken met allerlei onverklaarbare en angstaanjagende gebeurtenissen. De gruwelijke ervaringen en de druk van de roem worden haar te veel en Skye wordt gedwongen om de confrontatie aan te gaan met haar duistere verleden voordat haar leven totaal ontspoort.

Naomi Scott

De hoofdrol van Skye wordt gespeeld door Naomi Scott (Anatomy of a Scandal). Verder bestaat de cast ook nog uit Lukas Gage (Euphoria), Rosemarie DeWitt (La La Land), Dylan Gelula (Unbreakable Kimmy Schmidt), Raúl Castillo (Cassandro) en Kyle Gallner (Smallville). Die laatste was ook te zien in de eerste film Smile.

Bekijk hier de teaser trailer van Smile 2:

Smile 2 verschijnt later dit jaar in de cinema.

Meer
Lees meer...