‘Venom: The Last Dance’ krijgt eerste trailer

In oktober keert acteur Tom Hardy terug als Venom in Venom: The Last Dance. De komst van de derde film in de franchise is ondertussen al twee jaar bekend. Ondertussen liep de film al heel wat vertragingen op, maar eind dit jaar kunnen de fans Venom: The Last Dance eindelijk in de bioscoop verwachten.

Het is ondertussen alweer een tijdje geleden dat acteur Tom Hardy in de huid van Venom kroop. In 2018 kwam met Venom de eerste film uit de franchise uit, gevolgd door Venom: Let There Be Carnage in 2021. Beide films konden rekenen op een deftige opbrengst aan de box office, maar het grote succes bleef uit.

Toch kwam Sony in 2022 met het nieuws dat de franchise nog een derde film krijgt. Het gaat om Venom: The Last Dance. Na enkele vertragingen maakte Sony bekend dat de film in oktober zal verschijnen. Ondertussen is er ook al een eerste officiële trailer.

Venom

In Venom speelt Hardy de rol van journalist Eddie Brock. Tijdens een bepaald experiment krijgt Brock te maken met de parasiet Venom, waarna hij bovenmenselijke krachten krijgt. Het personage is officieel onderdeel van het Marvel Universe, maar niet per se van het Marvel Cinematic Universe.

Dat wil zeggen dat de filmrechten zich nog steeds bij Sony bevinden en de superheld zich, op een kleine scène in Spider-Man: Far From Home na, dus niet in dezelfde wereld bevindt als bijvoorbeeld Thor, Captain America, enzovoort.

Venom: The Last Dance

Gisteren dropte Sony een eerste trailer. Daarin zien we Eddie Brock terug terwijl hij samen met Venom op de vlucht is omdat hij wordt opgejaagd door beide werelden. Terwijl het net rond hem verder dreigt te sluiten, staan ze voor een belangrijke beslissing die wel eens een einde zou kunnen maken aan het volledige avontuur.

Naast de terugkeer van Tom Hardy als Eddie Brock, zullen fans ook Chiwetel Ejiofor (The Old Guard, Doctor Strange), Juno Temple (Fargo, Ted Lasso), Rhys Ifans (Love Actually), Peggy Lu (Venom) en Cristo Fernández (Ted Lasso) te zien krijgen.

Bekijk de trailer hier:

Venom: The Last Dance komt op 23 oktober uit in de bioscoop.

Meer
Lees meer...