‘Venom: The Last Dance’ is de derde film van de ‘Venom’-franchise en heeft een vervoegde releasedatum

In april 2022 kondigde Sony het vervolg op Venom: Let There Be Carnage aan. Deze film heeft nu de officiële titel Venom: The Last Dance gekregen en komt op 24 oktober uit. Dit is al de derde keer dat de releasedatum verandert aangezien de film eerst in juni en dan in november ging uitkomen.

Sony heeft aangekondigd dat de mogelijks laatste film van Venom de titel Venom: The Last Dance heeft gekregen. Hardy had dit in november al geteast aangezien hij in een post zei dat de film aanvoelde als de laatste dans. Waarom ze deze titel hebben gekozen blijft wel wat onduidelijk. Fans hun meningen zijn dan ook verdeeld over de naam. Sommigen vinden dat het perfect past en anderen vinden het onlogisch aangezien er ook geen stripboek bestaat met de titel. Ondertussen gaan er ook al grappen rond op sociale media waarin bijvoorbeeld staat dat fans een dansscène willen zien op het einde.

Releasedatum

In dezelfde aankondiging met de titel vertelde Sony ook dat de releasedatum is veranderd. Verbazingwekkend genoeg is het vervroegd naar 24 oktober. Dit is wel al de derde keer dat deze datum is veranderd. Toen de film voor het eerst werd aangekondigd kwamen we te weten dat de film in juni zou uitkomen, maar de productie werd stilgelegd tijdens de stakingen van de acteurs. Dit zorgde ervoor dat de release tot in november werd uitgesteld. In november van 2023 deelde Tom Hardy mee dat het filmen was hervat.

De twee vorige films werden ook in de periode net voor Halloween uitgezonden en deden het toen heel goed. In totaal leverde de film wereldwijd 1.3 miljard dollar op. Wat wel opvallend is, is dat de tweede film 350 miljoen dollar minder opleverde dan de eerste film.

Cast

Het plot van de film is nog niet bekend, maar een aantal castleden kennen we wel al. Tom Hardy blijft de hoofdrol als Eddie Brock/Venom vervullen, maar dit is waarschijnlijk de laatste keer dat hij dit doet aangezien er in zijn contract staat dat hij de hoofdrol speelt in drie films. Daarnaast komt er een nieuw hoofdpersonage bij gespeeld door Juno Temple. Ook is het al bekend dat Chiwetel Ejiofor en Clark Backo een rol gaan spelen in de film, maar hier weten we nog niets over.

Meer
Lees meer...