Sony bevestigt: ‘Spider-Man 4’ komt er

Goed nieuws voor de fans van Spider-Man en Tom Holland, want de vierde film zou er echt komen. Dat meldt een producer van Sony. Het nieuws werd nog niet bevestigd door Marvel Studios, maar de komst van een nieuwe film zou niet als verrassing komen. De laatste nieuwe, Spider-Man: No Way Home, had namelijk een nogal open einde.

Ondanks de acteerpauze van acteur Tom Holland zou Marvel Studios toch al aan een vierde Spider-Man denken. Dat meldden we eerder al. Maar nu heeft ook Tom Rothman, de baas van Sony Pictures het nieuws bevestigd. Hij vertelt daar wel meteen bij dat er nog geen richtdatum is.

Spider-Man

Al sinds 2017 is Spider-Man een van de meest populaire personages in het Marvel Cinematic Universe. In dat jaar kwam Homecoming uit en twee jaar later verscheen ook Far From Home. Beide films zorgden ervoor dat Tom Holland niet meer uit het MCU was weg te denken.

Vorig jaar kwam er als klap op de vuurpijl ook nog Spider-Man: No Way Home bij. Die film werd de meest succesvolle Marvelfilm van vorig jaar en is tot op vandaag een van de grote favorieten van de fans. Maar dat kwam zonder twijfel ook door de reünie tussen alle voorgaande Spider-Mans.

Nieuwe film

En hoewel iedereen van de film leek te houden, bleven velen toch met heel wat vragen zitten. Het is dan ook geen verrassing dat ze via sociale media al snel om een vervolg vroegen. Iedereen wil namelijk weten of Peter Parker ooit nog herinnerd zal worden.

Eerder meldden verschillende bronnen dat Marvel Studios en Sony Pictures, die de filmrechten van de superheld nog steeds delen, namelijk al aan een vervolg werkten. En hoewel Marvel Studios het nieuws nog niet heeft bevestigd, deed de baas van Sony Pictures dat wel in een interview met The Hollywood Reporter. “Je mag er zeker van zijn”, vertelt hij daar. Maar daarbij zei hij ook meteen dat het nog niet voor meteen zou zijn.

Meer
Lees meer...