Langere versie ‘Spider-Man: No Way Home’ zorgt voor uiteenlopende reacties

Sinds vandaag, 7 september, kunnen fans van Spider-Man terug terecht in de bioscoop. Daar is vanaf nu namelijk de langere versie van Spider-Man: No Way Home te zien. Dat is dezelfde film als de originele die vorig jaar uitkwam, maar dan met extra scènes. Op sociale media kan The more fun stuff version alvast op uiteenlopende reacties rekenen.

Wie dacht dat het Marvel Cinematic Universe met Avengers: Endgame zijn hoogtepunt had bereikt, die moet zijn mening herzien. Het MCU is hotter (en groter) dan ooit en de nieuwe projecten stapelen zich op. Het populairste project van het voorbije jaar was zonder twijfel Spider-Man: No Way Home.

Om die populariteit te vieren, brengen Marvel en Sony nu Spider-Man: No Way Home: The more fun stuff version uit in de bioscoop. Die versie bevat nieuwe en langere scènes. Een must see voor echte fans dus, al gaan de eerste reviews alle kanten op.

Spider-Man: No Way Home

Al sinds zijn release in december kan de derde Spider-Man-film met Tom Holland op heel wat aandacht rekenen. Volgens velen is No Way Home de beste Marvelfilm sinds lang, en ook de vele cameo’s zorgden ervoor dat de film meteen een hit werd. Naast Holland waren namelijk ook de Spider-Mans van Andrew Garfield en Tobey Maguire te zien én deed acteur Charlie Cox opnieuw zijn intrede als Daredevil.

De film bereikte in de Belgische bioscopen de kaap van één miljoen bezoekers, waarmee het de vierde best bekeken film aller tijden werd. Dat Marvel Studios en Sony Pictures dus op die populariteit willen verder bouwen met een langere versie, is dus geen verrassing.

Reacties

Spider-Man: No Way Home: The more fun stuff version is vanaf vandaag te zien in de Belgische bioscopen. Maar in andere landen is de film al sinds eind vorige week uit. Dat betekent natuurlijk ook dat het op sociale media al aan reacties regende.

Hoewel de meeste fans blij zijn met alle extra content, zijn er ook een aantal mensen die er meer van hadden verwacht. De reacties gaan dan ook van “Ik snap waarom er in geknipt is” tot “Dit is zoveel beter dan het origineel”. We zullen dus zelf moeten gaan uitmaken wie gelijk heeft.

Bekijk hier enkele reacties:

Spider-Man: No Way Home: The more fun stuff version is nu te zien in de bioscoop.

Meer
Lees meer...