Kinepolis organiseert pre-sale voor langere versie ‘Spider-Man: No Way Home’

Binnenkort, ongeveer een jaar na de originele release, komt de uitgebreide versie van Spider-Man: No Way Home uit in de bioscoop. Vanaf 7 september kunnen fans genieten van nieuwe en langere scènes. Voor de release heeft bioscoopgroep Kinepolis alvast een pre-sale georganiseerd.

Wie dacht dat het Marvel Cinematic Universe met Avengers: Endgame zijn hoogtepunt had bereikt, die moet zijn mening herzien. Het MCU is hotter (en groter) dan ooit en de nieuwe projecten stapelen zich op. Het populairste project van het voorbije jaar was zonder twijfel Spider-Man: No Way Home.

Om die populariteit te vieren, brengen Marvel en Sony nu Spider-Man: No Way Home: The more fun stuff version uit in de bioscoop. Omdat Kinepolis een grote belangstelling voor tickets verwacht, zijn de tickets nu al verkrijgbaar.

Spider-Man: No Way Home

Al sinds zijn release in december kan de derde Spider-Man-film met Tom Holland op heel wat aandacht rekenen. Volgens velen is No Way Home de beste Marvelfilm sinds lang, en ook de vele cameo’s zorgden ervoor dat de film meteen een hit werd. Naast Holland waren namelijk ook de Spider-Mans van Andrew Garfield en Tobey Maguire te zien én deed acteur Charlie Cox opnieuw zijn intrede als Daredevil.

De film bereikte in de Belgische bioscopen de kaap van één miljoen bezoekers, waarmee het de vierde best bekeken film aller tijden werd. Dat Marvel Studios en Sony Pictures dus op die populariteit willen verder bouwen, is dus geen verrassing.

Release

Dat The more fun stuff-versie er zou komen, was al sinds juni bekend. Maar toen ging het enkel om een release in de Verenigde Staten en Canada. Even later werden ook de releasedata in andere landen gedeeld. Op die lijst stond ook ons land, waar de langere versie dus op 7 september 2022 zal uitkomen.

Omdat er voor de eerste release van Spider-Man: No Way Home zoveel belangstelling was, heeft Kinepolis nu ook voor de uitgebreide versie een pre-sale georganiseerd. Vanaf vandaag kan je via de website dus al je plekje reserveren voor de filmvoorstellingen.

Bekijk de teaser van Spider-Man: No Way Home (Extended Version) hier:

Meer
Lees meer...