Langere versie ‘Spider-Man: No Way Home’ krijgt releasedatum en nieuwe trailer

De fans van Marvel worden verwend. Dit jaar verschenen er al twee films en drie series en ook eind dit jaar worden nog enkele nieuwe projecten verwacht. Bij die nieuwe projecten hoort ook een langere versie van Spider-Man: No Way Home waarin fans elf minuten aan verwijderde scènes te zien zullen krijgen.

Spider-Man: No Way Home is zonder twijfel de populairste Marvelfilm van de voorbije twee jaar. De film kwam eind vorig jaar uit in de bioscoop en zorgde meteen voor een grote hype. In de film kwamen namelijk alle drie de Spider-Mans samen om te vechten tegen vijanden uit het verleden.

Die nostalgie zorgde uiteindelijk dus voor een gigantisch succes. En dat succes wil Marvel Studios nu nog eens in de verf zetten door een extra release. Daarin zullen een aantal nieuwe scènes in te zien zijn. De nieuwe versie zou op 7 september verschijnen in de Belgische bioscopen.

Spider-Man: No Way Home

Al sinds zijn release in december kan de derde Spider-Man-film met Tom Holland op heel wat aandacht rekenen. Volgens velen is No Way Home de beste Marvelfilm sinds lang, en ook de vele cameo’s zorgden ervoor dat de film meteen een hit werd. De film bereikte in de Belgische bioscopen zelfs de kaap van één miljoen bezoekers, waarmee het de vierde best bekeken film aller tijden werd.

Dat The more fun stuff-versie er zou komen, was al sinds juni bekend. Maar toen ging het enkel om een release in de Verenigde Staten en Canada. Even later werden ook de releasedata in andere landen gedeeld. Op die lijst staat ook ons land, waar de langere versie op 7 september 2022 zou uitkomen. Daarin zullen acteurs Tobey Maguire en Andrew Garfield zonder twijfel nog meer te zien zijn. Daarnaast zou ook de scène met personage Daredevil (Charlie Cox) langer zijn.

Bekijk hier alvast een nieuwe (korte) trailer:

Meer
Lees meer...