Gerucht: Sadie Sink krijgt rol in het Marvel Cinematic Universe

Stranger Things-actrice Sadie Sink zou binnenkort in een Marvelproject te zien zijn. Dat meldt de website Giant Freaking Robot. Het nieuws werd nog niet officieel bevestigd, maar de actrice staat al langer in de belangstelling van Marvel Studios. In welk project ze precies te zien zal zijn, is nog niet duidelijk.

De 20-jarige actrice Sadie Sink zal binnenkort haar intrede maken in het Marvel Cinematic Universe. Ze werd vooral bekend door haar rol als Max Mayfield in Stranger Things. Dat personage zorgde er vorige maand nog voor dat Running Up That Hill van Kate Bush opnieuw gigantisch populair werd. Of Sink in een film of serie zal te zien zijn, is nog niet bekend.

Sadie Sink

Marvel Studio heeft opnieuw een grote naam gestrikt. Althans, als we Giant Freaking Robot en hun bronnen mogen geloven. Volgens hen is actrice Sadie Sink gecast in een van de toekomstige Marvelprojecten. Sink begon haar acteercarrière op 11-jarige leeftijd en stond toen als Annie in de gelijknamige musical op Broadway. Toen ze 14 jaar was, stond ze voor het eerst op de set van Stranger Things, waarna ze razendpopulair werd.

De laatste twee jaar krijgt de nu 20-jarige Sadie Sink heel wat aanbiedingen. Zo was ze vorig jaar te zien in de Netflixfilms Fear Street Part Two: 1978 en Fear Street Part Three: 1666 én speelde ze de hoofdrol in Taylor Swifts kortfilm All Too Well.

Thunderbolts

Maar haar volgende grote project zou er dus één binnen het MCU zijn. Hoewel er nog niets geweten is over welke rol ze zal spelen, zijn er alvast enkele mogelijkheden. Vorige week stelde Marvel-topman Kevin Feige heel wat nieuwe projecten voor en daarbij horen natuurlijk ook nieuwe personages.

Volgens bovenstaande bron zou Sink wel eens de rol van Songbird in Thunderbolts kunnen gaan invullen. Thunderbolts is een groep antihelden, waarbij Songbird supersonische geluidskwaliteiten heeft. Die film zou op 18 juli 2024 in de zalen komen.

Meer
Lees meer...