‘Deadpool & Wolverine’ krijgt nieuwe trailer waarin ‘vriendschap’ tussen het duo wordt gevierd

Volgende maand is het eindelijk zover! Dan verschijnt Deadpool & Wolverine in de bioscoop. Vanaf 24 juli kunnen fans dus hun hart ophalen. Na de eerste trailers, deelde Marvel ook op Best Friends Day wat nieuwe beelden. Daar krijgen we ook opnieuw factoren uit de rest van het MCU te zien.

Na bijna zes jaar wachten keert Ryan Reynolds in 2024 terug als DeadpoolDeadpool & Wolverine wordt de eerste film in de trilogie die onder Disney zal uitkomen, maar dat zou naar eigen zeggen niets aan de stijl veranderen

In een eerste teaser – die tijdens de Super Bowl uitkwam – zagen al acteurs Rob Delaney als Peter, Karan Soni als de bekende taxichauffeur Dopinder, Leslie Uggams als huisgenote Blind Al, Morena Baccarin als Wades vriendin Vanessa en Stefan Kapičić als de mutant Colossus. Daarnaast zal natuurlijk ook Hugh Jackman nog eens terugkeren als Wolverine én is er ook een belangrijke rol weggelegd voor Dogpool, een nieuwe – en vooral opvallende – versie van de bekende superheld.

“Beste vrienden”

Afgelopen weekend was het Best Friends Day en ook bij Marvel Studios is dat gevierd. Dat gebeurde door de release van een nieuwe trailer van Deadpool & Wolverine waarin te zien is hoe de twee het met elkaar kunnen vinden. Spoiler: het duo lijkt in eerste instantie niet meteen op een set beste vrienden.

In de rest van de nieuwe teaser zien we wel hoe Wolverine en Deadpool samenwerken om zichzelf en de geliefden van die laatste te redden van een tussenkomst door het TVA. Die kunnen Deadpool oppakken en, net zoals Loki, opsluiten tussen verschillende universums in.

Extra cameo?

Nadat de teaser uitkwam, ging de geruchtenmolen alvast weer draaien. Volgens sommigen was er namelijk een vrouwelijke versie van Deadpool te zien. Hoewel het enkel om de benen ging, zijn heel wat fans er van overtuigd dat actrice Blake Lively, die vooral bekend is door haar rol in Gossip Girl en tevens ook de vrouw van hoofdrolspeler Ryan Reynolds is, zal opduiken in de film.

Of dat echt het geval zal zijn en of fans daarnaast nog meer cameos te zien krijgen, valt af te wachten. Bij ons is Deadpool & Wolverine vanaf 24 juli te zien in de bioscoop.

Bekijk de nieuwe teaser hier:

Meer
Lees meer...