Snickers lanceert nieuwe herfstsmaak: exclusief verkrijgbaar bij Walmart

Snickers viert het herfstseizoen met een gloednieuwe smaak: die van versgebakken cinnamon rolls oftewel kaneelbroodjes. Maar de exclusieve reep zal enkel en alleen te koop zijn bij de Amerikaanse supermarktketen Walmart.

Met een heerlijke knipoog naar de herfst (en het American football seizoen) brengt de nieuwe Snickers Cinnamon Bun deze oktober de smaak van warme kaneelbroodjes uit de oven naar je favoriete Snickers chocoladereep. Dat kondigde Mars Wrigley, ’s werelds grootste fabrikant van chocolade, kauwgom en andere zoetwaren, zonet aan in een persbericht.

De Snickers Cinnamon Bun reep bevat “nougat met kaneelbroodjessmaak, gemengd met knapperige pinda’s en overgoten met boterachtige karamel, allemaal gehuld in rijke melkchocolade”, aldus het bedrijf.

De nieuwste Snickersreep komt slechts enkele maanden na de lancering van een andere, nieuwe smaak: Snickers Almond Brownie & Dark Chocolate Squares, met een amandel-brownievulling, een laagje karamel en een buitenlaag van pure chocolade.

De nieuwste creatie zal vanaf deze maand voor een beperkte tijd exclusief te koop zijn per reep bij Walmart en in een verpakking van 24 stuks op Walmart.com. Of de smaak ooit bij ons verkrijgbaar zal zijn blijft een groot vraagteken, maar het doet ons intussen wel verlangen naar de gezellige herfstsfeer.

Lees ook:

Meer
Lees meer...