SOS Kerstmis: de meest ideale unisex cadeaus voor kerst

Kerstmis is een periode van gezellig samen zijn met familie en vrienden. Daar horen vaak ook pakjes bij en wauw, wat is dat meestal een hoop stress. Want het is niet makkelijk om iedereen te plezieren met een cadeau. Daarom hebben wij een lijst gemaakt met de perfecte kerstcadeaus die ook nog eens unisex zijn. Het bedrag gaat tot 100 euro, dus je bent geen fortuin kwijt voor het ideale cadeau.

1. Bialetti

Bialetti
bol.com

Het ideale geschenk voor de barista die houdt van authenticiteit. Door dit toestel op het vuur te zetten, maak je in een paar minuten tijd de perfecte koffie op Italiaanse wijze. Handig aan deze versie is dat die ook geschikt is voor een inductiekookplaat. Bol.com verkoopt dit toestel voor minder dan 30 euro.

2. Symfonisk

Symfonisk
IKEA

Een leuk cadeau voor muziekliefhebbers is Symfonisk van IKEA. Dat is een luidspreker waarvoor het Scandinavische bedrijf samenwerkte met Sonos. Daardoor werken de speakers ook samen met andere toestellen van het luidsprekerbedrijf. Het toestel kan naast luidspreker ook als boekenrek of nachtkastje dienen. Voor ongeveer 100 euro kan je de speaker in huis halen.

3. Geurkaarsen

HM Cotton
H&M Home

Het ideale cadeau voor mensen die nét alleen zijn gaan wonen of voor als je een designfreak bent. Deze kaars kan je bij H&M Home kopen een kleine 15 euro.

4. Poster van je stad

Wijck.
Juttu

Als je iemand bent die in een grootstad woont, dan kan het zijn dat je daar ook een aandenken aan wil hebben. Daarom bedacht Wijck. verschillende posters van grootsteden in ons land. Daarnaast kan je ook een stratenplan kopen van verschillende wereldsteden. Hier kan je alvast het volledige aanbod bekijken.

5. Barcelona

Barcelona
Barcelona

Het klinkt raar, maar soms is het namelijk écht goedkoop. Een trip naar Barcelona is namelijk niet altijd duur. Zo kan je al vliegtickets op de kop tikken voor 20 euro heen en terug. Wie goed zoekt kan ook een verblijf regelen voor een schappelijke prijs. Voordeel aan deze Spaanse stad is dat de temperaturen meestal aangenaam zijn, ook in de winter. Check zeker eens Google Flights om naar vluchten te zoeken.

6. Tile

Tile
Tile

Als jij een sloddervos bent die alles kwijtraakt, dan is Tile iets voor jou. Het is een kleine hanger waar een zender inzit. Daardoor kan je via je telefoon onder andere je sleutelhanger en je portefeuille traceren. Een leuk cadeau dat zorgt voor een betere gemoedsrust. Op de website van Tile kan je kiezen uit verschillende formaten.

7. Paddenstoel stofzuiger

mini-stofzuiger
Radbag.be

Met deze kleine vriend kan je makkelijk en snel je tafel schoonmaken. De kleine stofzuiger zuigt namelijk kleine kruimels op met slechts twee batterijen. Het toestelletje past makkelijk in je handpalm. Klik hier om alle specificaties te bekijken.

8. De Konickbrouwerij

De Koninck
De Koninck Brouwerij

Voor wie graag van bier houdt, is een bezoek aan de brouwerij van De Koninck in Antwerpen zeker de moeite. Je een interactieve rondleiding doorheen de geschiedenis van de brouwerij. Maar daarnaast kan je gedurende de rondleiding ook het bekende Bolleke en een Triple d’Anvers proeven.

9. Magnetisch houtblok

Traktor
Radbag.be

Dit kleine blokje is volledig magnetisch. Daardoor kan je onder andere je sleutels aan het blokje hangen. Daarnaast zou het houtblok ook kunnen dienen als een messenhouder in de keuken. Het blokje kan tot 5 kilogram gewicht dragen.

10. Prikbord

Memobord
IKEA

Voor de vergeethoofden onder ons is het leuk om af en toe herinnerd te worden aan je to-do-lijstjes. En dat moet natuurlijk op een zo stijlvol mogelijke manier. IKEA heeft daarvoor gezorgd.

11. Sushi maker

Sushi Maker
bol.com

Voor de sushiliefhebbers onder ons is zelf sushi maken misschien een life achivement. Daarom kan je met deze sushimaker makkelijk je eigen sushi maken. Je moet de twee halve rolletjes opvullen en dan tegen elkaar drukken. Bol.com verkoopt het apparaat.

12. Wandrek

Wandrek
bol.com

Wie nog een extra touch wil geven aan zijn interieur, kan dat doen met dit wandrek. Een ideaal cadeau voor kerst dat sowieso wel ergens van pas kan komen in je huis.

13. Nespresso-machine

Nespresso
bol.com

Wanneer je een Bialetti misschien niet het ideale cadeau vindt om koffie te zetten, dan kan je natuurlijk ook nog kiezen voor een Nespresso-apparaat. Die vind je tegenwoordig ook voor minder dan 100 euro. Op deze pagina kan je kijken welke toestellen je allemaal kan kopen voor maximum 100 euro.

14. Google Chromecast

Google Chromecast
bol.com

Wanneer je makkelijk en snel naar Netflix wil kijken, dan kan je gebruikmaken van een Google Chromecast. Het kleine toestel plug je gewoon in je tv en op die manier maak je van je televisie een smart-tv. Zo kan je naast Netflix ook YouTube en Spotify gebruiken. In tegenstelling met een Apple TV ben je voor dit apparaat maar rond de 40 euro kwijt.

15. Cards Against Humanity

Cards Against Humanity
bol.com

Met dit spel kan je het slechtste in jezelf naar boven halen. Zo moet je namelijk het ontbrekende woord met een zo grof mogelijke kaart die je in je handen hebt aanvullen. De persoon met het beste antwoord wint de ronde.

Meer
Lees meer...