Left Right
scrollTop top

‘Space Jam: A New Legacy’ lost teaser trailer en komt zaterdag met eerste volledige trailer


Space Jam A New Legacy
© Warner Bros.

De eerste beelden van Space Jam: A New Legacy worden heel binnenkort op ons losgelaten. Warner Bros. maakte namelijk bekend dat het zaterdag een eerste volledige trailer zal delen. Dat deed het met een korte geanimeerde teaser trailer van de Looney Toons.

Het is ondertussen al bijna 25 jaar geleden dat de film Space Jam uitkwam. Op een sequel is het echter nog altijd wachten. Nochtans was Space Jam, dat animatie combineert met live action, een gigantisch succes. Aan de box office bracht de film meer dan 200 miljoen euro op en alle merchandising rond de franchise zou zelfs meer dan 5 miljard euro hebben opgeleverd.

Michael Jordan

Voor wie het vergeten is, nog eens het verhaal van de eerste Space Jam uit 1996. De film toont het fictieve verhaal van wat er zou gebeurd zijn in de periode tussen 1993 en 1995 toen Michael Jordan stopt met basketten en zijn kans waagde in het baseball. Volgens Space Jam is de echte reden van die afwezigheid dat Michael Jordan ontvoerd is door de animatiefiguurtjes van Looney Tunes. Zij hebben de NBA-ster namelijk nodig om een hun vrijheid terug te winnen in een basketbalmatch tegen de veel sterkere Monstars.

Naast Jordan doen nog heel wat andere toenmalige topspelers uit de NBA mee in Space Jam. Onder andere Larry Bird, Charles Barkley en Patrick Ewing zijn erin te zien. Ook acteur Bill Murray speelt mee.

Space Jam: A New Legacy

Op 16 juli komt met Space Jam: A New Legacy eindelijk het vervolg op de legendarische film uit. Het verhaal draait deze keer rond LeBron James en bevat ook heel wat andere NBA- en WNBA-sterren zoals Klay Thompson, Diana Taurasi, Anthony Davis , Nneka Ogwumike, Damian Lillard, Chiney Ogwumike, Chris Paul, Draymond Green en Kyle Kuzma. Daarnaast zijn er ook rollen voor onder andere Don Cheadle (Avengers), Sonequa Martin-Green (The Walking Dead) en Cedric Joe (Loving Him).

Over het verhaal van Space Jam: A New Legacy is nog niet bekend, al doen heel wat geruchten de ronde. Wat daarvan waar is, zullen we vermoedelijk zaterdag al enigszins te weten komen. Dan komt Warner Bros. namelijk met een eerste volledige trailer van de film.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  136.069.313
 • Aantal
  doden
  2.937.292
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  939.309
 • Aantal
  doden
  23.636