Spice Girls krijgen een animatiefilm en alle leden (zélfs Posh) werken mee

Spîce Girls 1997
GettyImages

Fans van de Spice Girls hebben na de reünie van de meisjesgroep opnieuw iets om naar uit te kijken. Er komt namelijk een animatiefilm met de vijf Spice Girls in de hoofdrol. Ja, je leest het goed, vijf, want deze keer zal Victoria Beckham (aka Posh Spice) wel van de partij zijn.

If you wannabe my lover, you gotta get with my friends”, we moeten de Spice Girls niet meer aan jullie voorstellen. De grootste meisjesgroep uit de jaren 90 is sinds kort helemaal terug van weggeweest en ze trekken zelfs opnieuw op tournee. Maar daar blijft het niet bij, want de dames krijgen ook een eigen animatiefilm.

Animatiefilm Spice Girls

Spice Girls Tour 2019
GettyImages
4/5de van de Spice Girls op tour in 2019

De Spice Girls krijgen dus een animatiefilm, dat heeft Paramount bevestigd. Voor die film zullen alle Spice Girls nog eens samenkomen. Dat is toch wel opvallend, want Victoria Beckham, die Spice Girls-fans natuurlijk beter kennen als Posh Spice, stuurde haar kat naar de reünietournee. Maar nu is ze wel on board.

Het wordt niet de eerste film van de Spice Girls. In 1997 brachten ze al de film Spice World uit. Dat was een luchtige en komische film waarin we konden zien hoe de meisjes zich voorbereidden op hun concert in de Royal Albert Hall in London. De film werd een groot succes qua ticketverkoop, maar de acteerprestaties van de Spice Girls vielen minder in de smaak. Zo kregen ze alle vijf samen de Razzie voor ‘Slechtste Actrice’. Deze keer zal het dus gaan om een animatiefilm, dus zullen we gespaard blijven van het “acteertalent” van de Spice Girls.

Gesponsorde artikelen