Spin-off ‘The Walking Dead: The Ones Who Live’ krijgt ultieme trailer

De wereld van The Walking Dead wordt volgende maand weer een stuk spannender. Dan verschijnt namelijk de nieuwe spin-off The Ones Who Live waarin de personages Rick en Michonne centraal staan. De meest recente trailer daarvan belooft alvast veel goeds.

The Walking Dead ging van start in 2010 en was meteen een gigantisch succes. De reeks verloor de jaren daarna steeds meer fans, maar bestond uiteindelijk toch uit maar liefst elf seizoenen. Het laatste daarvan eindigde meer dan een jaar geleden, al zagen er ondertussen al meerdere spin-offs het levenslicht.

Rick en Michonne

Bij die lijst komt binnenkort een nieuwe titel. Het gaat om The Walking Dead: The Ones Who Live. Die reeks is al aangekondigd in 2022, maar liet even op zich wachten. De hoofdrollen in The Ones Who Live worden gespeeld door Andrew Lincoln en Danai Gurira, die opnieuw in de huid van de populaire personages Rick Grimes en Michonne kruipen. De reeks wordt omschreven als een episch liefdesverhaal.

“Rick en Michonne worden in een andere wereld geworpen, gebouwd op een oorlog tegen de doden … en uiteindelijk een oorlog tegen de levenden. Kunnen ze elkaar vinden en terugvinden wie ze waren op een plek en in een situatie die anders is dan ooit tevoren? Zijn het vijanden? Liefhebbers? Slachtoffers? Overwinnaars? Leven ze nog wel, of zullen ze ontdekken dat ook zij de Walking Dead zijn?”, leest de officiële beschrijving. Deze nieuwe trailer toont alvast heel wat beelden van die verschillende oorlogen die Rick en Michonne zullen moeten uitvechten.

Bekijk hier de trailer van The Walking Dead: The Ones Who Live:

The Walking Dead: The Ones Who Live start op 25 februari. Het is nog niet bekend waar en wanneer de reeks bij ons te zien zal zijn.

Meer
Lees meer...