Tonnen zombies en veel actie in laatste seizoen ‘The Walking Dead’

De regieleiding van The Walking Dead belooft dat het elfde en laatste seizoen van de serie vol actie en zombies zal zitten. De eerste aflevering zal in de Verenigde Staten te zien zijn op 22 augustus, het is nog niet duidelijk wanneer het hier naar Netflix en/of Disney+ komt.

The Walking Dead heeft het voorbije decennium een enorme populariteit gekend. De laatste jaren begon de serie weliswaar wat van zijn pluimen te verliezen. Voor het finale seizoen van de serie beloven de grote bazen alvast een terugkeer naar de kern van de serie. “In seizoen 11 komen we terug in het ritme dat onze fans gewoon zijn”, zei showrunner Angela Kang in een interview met Entertainment Weekly. “We zullen dus meer verhalen zien zoals in de eerste afleveringen. Tonnen zombies, pakken actie, plezier en intriges en locaties die we nog nooit gezien hebben. Ook stilistisch zal het een hele verandering zijn.”

Connie leeft!

Over het verhaal heeft Kang ook al wat te vertellen: “We zullen een nieuwe groep zien die ons viertal Eugene, Ezekiel, Princess en Yumiko tegen het lijf heeft gelopen. Die groep opent de wereld voor het viertal. En natuurlijk hebben we allemaal gezien dat Connie nog leeft in de seizoensfinale. Daar moeten we dus ook nog mee verder”, zei Kang nog.

Maggie en Negan

Voor de verhaallijn over Negan en Maggie had ze nog een teaser klaar. “Er is een groot, belangrijk verhaal rond Maggie en Negan. Ik denk dat het fascinerend wordt. Die twee zijn echt heel goed samen.” Er werd al vermeld dat Michael James Shaw (Avengers: infinity Wars) en Jacob Young (The Bold and the Beautiful) zullen meespelen in seizoen 11. Alle seizoenen staan op Netflix. Het is nog niet helemaal duidelijk wanneer je de eerste nieuwe aflevering zal kunnen zien in België.

Bekijk hier de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...