‘The Walking Dead’ lost info over releasedatum seizoen 11

The Walking Dead zit er bijna op. En dat einde is net nog wat dichter gekomen. AMC, de televisiezender achter TWD, heeft voor het eerst concrete informatie gelost over de releasedatum van het elfde en laatste seizoen van de reeks. Daarop zullen fans niet al te lang meer moeten wachten, want het verschijnt komende zomer.

The Walking Dead zit momenteel in z’n tiende seizoen. Het tweede deel daarvan (een extraatje voor de fans) wordt sinds deze week in de Verenigde Staten uitgezonden. En tijdens de eerste aflevering van seizoen 10b, kregen fans nóg een verrassing op hun bord.

The Walking Dead seizoen 11

Terwijl de eerste aflevering van het tweede deel van seizoen 10 uitgezonden werd, loste AMC namelijk een korte video. In die video is niet veel te zien, behalve een soort ondervragingskamer. De tekst is dan weer een stuk interessanter. Boven de video staat namelijk het volgende te lezen: “A new world order“, oftewel “een nieuwe wereldorde”.

In de video verscheen ook de tekst: “Het laatste seizoen begint in de zomer van 2021”. Veel uitleg hebben die woorden niet nodig. The Walking Dead seizoen 11 verschijnt komende zomer op televisie! Wanneer dat precies gebeurt, is nog niet bekend.

Spin-offs

The Walking Dead was voor het eerst te zien in 2010. Sindsdien heeft de reeks een hele schare fans achter zich verzameld. De serie is zelfs zo populair dat die ook al verschillende spin-offs heeft gekregen en er ook nog twee in ontwikkeling zijn.

Zo verscheen Fear The Walking Dead al in 2015. Ondertussen telt de reeks 6 seizoenen. Vorig jaar verscheen de tweede spin-off van de serie. The Walking Dead: World Beyond ging op 4 oktober 2020 in de Verenigde Staten in première.

En binnenkort krijgen fans nog meer The Walking Dead op hun bord. Want na seizoen 10 én 11 verschijnen ook een reeks over de personages Carol en Daryl en een film over Rick Grimes. Wanneer die te zien zullen zijn, is nog niet bekend.

The Walking Dead is terug te vinden op Netflix. Het gat vullen terwijl je wacht op nieuwe afleveringen? Dit zijn de 50 beste series op Netflix!

Meer
Lees meer...