‘The Walking Dead’: Jeffrey Dean Morgan en vrouw Hilarie Burton spelen ook koppel in de reeks

In de extra afleveringen van het tiende seizoen van The Walking Dead krijgt de overleden vrouw van Negan (Jeffrey Dean Morgan) eindelijk een gezicht. En da’s een best bekend gezicht, zeker voor de acteur. De actrice die Lucille speelt, is namelijk Hilarie Burton, de echtgenote van Jeffrey Dean Morgan.

Begin volgend jaar krijgen fans van The Walking Dead zes extra afleveringen van het tiende seizoen voor de kiezen. En daarin krijgt de vrouw van Negan ein-de-lijk een gezicht. Al is acteur Jeffrey Dean Morgen dat gezicht al best gewoon.

De acteur wordt elke morgen namelijk wakker naast de actrice die z’n fictieve vrouw zal spelen. Jep, niemand minder dan Hilarie Burton Morgan, de vrouw van Jeffrey Dean Morgan, kruipt binnenkort in de huid van Lucille.

Lucille

In de comics waarop The Walking Dead gebaseerd is, wordt haar verhaal kort samengevat. Lucille had kanker op het moment dat de zombies arriveerden. Negan had op dat moment een affaire, waar z’n vrouw van op de hoogte was.

Maar om zoveel mogelijk tijd samen te kunnen doorbrengen voor Lucille overleed, zette Negan die affaire stop. Op het moment dat de zombies de wereld vernietigen, sterft Lucille. En Negan vernoemt z’n gekende baseballbat met prikkeldraad naar z’n overleden vrouw.

TWD Negan Lucille
Negan en z’n baseballbat Lucille in ‘The Walking Dead’ – Giphy

Familie

Actrice Hilarie Burton Morgan (One Tree Hill) deelde het nieuws van haar casting in The Walking Dead met haar Twitter-volgers. “Het is best moeilijk geweest om dit geheim te houden”, begint ze. “Maar ik vind het fantastisch om samen te werken met Jeffrey Dean Morgan.”

“Het is zalig om hem Negan te zien worden en hem die houding te zien aannemen. En ik hou van de The Walking Dead-familie. Ze maken al zo lang deel uit van onze familie en ik ben hen zo dankbaar voor hun vriendelijkheid.”

De extra afleveringen van het tiende seizoen van The Walking Dead verschijnen in 2021 op Netflix. Het gat vullen? Dit zijn de 50 beste series op Netflix!

Meer
Lees meer...