‘Squid Game: The Challenge’-vrienden verrassen Rick voor z’n 70ste verjaardag

Rick van Squid Game: The Challenge vierde onlangs zijn 70ste verjaardag en dat konden zijn nieuwe vrienden van het programma niet zomaar voorbij laten gaan. In een video op TikTok toont Stephen hoe hij z’n goede vriend verraste door plots op te duiken op z’n verjaardagsfeest.

Hoewel het in de fictiereeks onmogelijk was, werden er in de realityversie van Squid Game wel vriendschappen voor het leven gesloten. De populairste vrienden waren zonder twijfel Rick en Stephen en zij bewijzen nu dat hun vriendschap nog steeds even sterk is.

Gganbu Gang

Wie Squid Game: The Challenge heeft gezien, herinnert zich zonder twijfel de Gganbu Gang. Het ging om een hechte vriendschap tussen een aantal spelers, waarbij vooral Stephen en Rick ondanks hun leeftijdsverschil enorm close waren. Het duo werd brutaal naar huis gestuurd, maar voor velen blijven zij dé spelers van het eerste seizoen van Squid Game: The Challenge.

De vriendschap die ze sloten tijdens het spel gaat ook nu verder. Zo besloot Stephen om Rick te verrassen voor z’n 70ste verjaardag. Samen met zijn gezin vloog hij naar Kansas om aanwezig te zijn op het verjaardagsfeest van Rick. Ook enkele andere leden van de Gganbu Gang waren van de partij. Rick – die toevallig ook een T-shirt droeg met de boodschap “I’m in my Squid Game era” – was duidelijk verrast om z’n vrienden weer te zien.

Rick kreeg ook een opvallend cadeau van Stephen. Hij gaf hem een T-shirt met zijn Squid Game-nummer 232 en de boodschap “aka Old Man“. Dit was de bijnaam die Rick zichzelf gaf in Squid Game en wat ook de naam is waarmee Stephen naar z’n vader verwijst.

Bekijk hier de video van de verrassing voor Rick:

@officialstephenlomas This particular birthday meant a whole lot to @Rick, player 232, I am so honored to have been invited ❤️ @Alix & Stephen Show #rickandstephen#232#242#squidgamethechallenge#hbd#stephen#netflix#squidgame#travel ♬ original sound – Stephen Lomas

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...