‘Squid Game: The Challenge’: Rick (#232) onthult de gigantische tatoeage die hij als souvenir liet zetten

Tussen de 456 deelnemers in Squid Game: The Challenge is het makkelijk om onopgemerkt te blijven, maar dat was niet het geval voor Rick (#232). De oudste deelnemer aan het spelprogramma van Netflix groeide snel uit tot een fan favorite tot hij spijtig genoeg de wedstrijd moest verlaten. Zelf heeft Rick alvast enkel goede herinneringen aan zijn deelname aan Squid Game: The Challenge. Hij liet dan ook, zoals hij had aangekondigd, een gigantische tattoo plaatsen als herinnering aan het avontuur.

De voorbije twee weken verschenen op woensdag respectievelijk vijf en vier afleveringen van Squid Game: The Challenge op Netflix. Daardoor hebben we nog enkel de finale tegoed en zijn er dus maar drie kandidaten meer over in het spel.

Jack-in-the-box

In de loop van Squid Game: The Challenge lieten heel wat kandidaten zich opmerken, maar weinigen zullen zo herinnerd worden als doctor Rick (#232). Hij wist aanvankelijk zonder veel problemen spellen zoals Red Light, Green Light, Dalgona en Warships te overleven. Ondertussen vormde hij met enkele vrienden de Gganbu Gang, waarvan hij als oudste deelnemer automatisch een van de leiders werd.

Daardoor liep hij wel in de kijker en dat zou Rick uiteindelijk ook fataal worden. Toen Phalisia (#229) tijdens Jack-in-the-box drie mensen naar huis mocht sturen, koos ze dan ook voor Rick en zijn goede vriend Stephen (#243).

Tattoo

Daardoor moest Rick dus haar huis, maar hij nam wel heel veel mooie herinneringen mee. In de dorm liet hij daarvoor al laten weten een tattoo te zullen zetten als souvenir aan Squid Game: The Challenge. Die belofte kwam hij ook na. Op zijn pas aangemaakt TikTokaccount deelde Rick namelijk een gigantische tatoeage. Daarop herkennen we onder andere de pop van Red Light, Green Light, de woorden “Squid Game” en “Gganbu Gang”, een dalgonakoekje, zijn nummer, het jaartal en nog veel meer. Naar eigen zeggen is de tattoo nog niet klaar en moet hij nog ingekleurd worden. Daarna zal Rick het eindresultaat tonen.

@dr.rick.mercurio Just the outline for now. Not done yet. Will be filled in soon. #squidgamenetflix #player232 #gganbugang #squidgames #netflix ♬ original sound – Rick, player 232
Meer
Lees meer...