Staf en Mathias Coppens komen dit najaar met nieuw programma ‘The Big Bang’

Na Het Lichaam van Coppens en De Code van Coppens komen Staf en Mathias Coppens dit najaar met een nieuw programma. Dat zal The Big Bang heten en zal opnieuw heel wat wetenschappelijke testjes bevatten, al is alles deze keer nóg groter.

Op dit moment zijn de opnames van The Big Bang volop aan de gang. Wat daarin precies staat te gebeuren, is nog een verrassing. Maar dat het net zoals de voorgaande programma’s van de broers Coppens knotsgek zal worden, is zeker.

The Big Bang

De broers Coppens zijn dit najaar weer te zien op het televisiescherm. Na de zomervakantie nemen ze de VTM-kijkers mee in hun The Big Bang. Het format komt rechtstreeks uit het brein van Staf en Mathias Coppens en zal de nodige portie humor en avontuur bevatten.

In het programma dagen Mathias en Staf elke aflevering drie bekende duo’s uit om zich te wagen aan een reeks ongezien spannende proeven. Zij betreden elk de arena voor een race tegen de tijd. Daar moeten ze als eerste de eindmeet weten te bereiken om zo de ultieme ‘Big Bang’ te veroorzaken. Wat die ‘Big Bang’ precies inhoudt, valt nog af te wachten.

Staf en Mathias zijn alvast enthousiast over hun nieuw concept. “We gaan echt een stap verder”, klinkt het. “De bekende teams komen terecht in onze zelfbedachte wereld. Alles zal dus grootser en spectaculairder zijn. Maar ook vooral heel grappig!” Wanneer The Big Bang precies zal verschijnen en wie zal deelnemen, is nog niet bekend.

Meer
Lees meer...