‘Code van Coppens’ komt (heel) binnenkort terug met nieuw seizoen

Het eerste deel van het nieuwe tv-seizoen zit er bijna op. Maar dat betekent ook dat er een nieuw deel zit aan te komen. En daarbij mogen we weer heel wat leuke programma’s verwachten. Een daarvan is een nieuw seizoen van Code van Coppens op VTM. Vanaf 20 november nemen verschillende duo’s het opnieuw tegen elkaar op.

Er komt maar geen einde aan de populariteit van de broertjes Coppens. VTM heeft namelijk zonet opnieuw een seizoen van Code van Coppens aangekondigd. Daarin zullen nieuwe BV-duo’s kennis maken met de meest uitdagende en ingewikkelde escaperooms.

Code van Coppens

Begin vorige maand kwam VTM met het nieuws dat Code van Coppens een eigen (tijdelijke) escaperoom zou krijgen. Onder de naam Code van Coppens: Unlocked kwamen er zo twee verschillende raadseltochten. Die escaperooms met een speelduur van 50 minuten zijn sinds eind vorige maand te vinden in de Antwerpse Stadsfeestzaal.

Maar daarnaast komt er dus ook nog een seizoen op de televisie. Vanaf 20 november nemen bv’s het tegen elkaar op in nieuwe escaperooms in de gekste thema’s.

Nieuwe kamers

Net zoals in elk seizoen, zijn er ook nieuwe thema’s. En daarbij zitten dit jaar heel wat ‘normale’ ruimtes. Al is eerder al gebleken dat er al vaak addertjes onder het gras zaten. Zo is er een tienerkamer, maar ook een kinderboerderij, een frituur en zelfs een visserij.

De volledige deelnemerslijst van het vierde seizoen is nog niet bekend. Maar wel liet VTM al weten dat we onder andere Pommelien Thijs, Francisco Schuster, Metejoor, Olivia Trappeniers, Andy Peelman en Marie Verhulst te zien zullen krijgen. Zij zullen zoals in de vorige seizoenen na hun deelname nog eens plaatsnemen in de studio om alle opdrachten opnieuw te bespreken.

Meer
Lees meer...