Najaar van VTM: Staf en Mathias Coppens kraken de code van VTM, VTM 2, VTM 3 en VTM 4 in speciale aflevering

Vanaf maandag 31 augustus 2020 breidt VTM uit met de nieuwe zenders VTM 2, VTM 3 en VTM 4. Maar welke programma’s kan je nu verwachten op de vier televisiezenders? Staf en Mathias Coppens nemen op donderdag 20 augustus de kijkers om 19.55 uur mee doorheen het najaar van VTM, VTM 2, VTM 3 en VTM 4.

De gebroeders Coppens doen hun zoektocht in een speciale aflevering van Code van Coppens op VTM: Code van Coppens: Unlock VTM. Daarvoor schakelen de broers de hulp in van duo’s Koen Wauters en Ruth Beeckmans, en Jens Dendoncker en Karen Damen. Samen achterhalen ze wat er dit najaar te zien zal zijn op de vier VTM-zenders.

De aflevering van De Kotmadam, die oorspronkelijk gepland stond op donderdag, wordt verplaatst en zal op vrijdag 21 augustus om 19.55 uur te zien zijn op VTM. Wanneer het nieuwe seizoen van Code van Coppens dit najaar van start gaat, wordt later bekend gemaakt.

(Cupido Ofzo: Ruth Beeckman en Karen Damen doen mensen met beperking of stoornis daten.)

VTM, VTM 2 VTM 3 en VTM 4

Dit weten we al over de transformatie bij VTM:

  • Aan moederzender VTM zal niets veranderen. De grootste commerciële zender van Vlaanderen blijft voluit inzetten op familie-entertainment.
  • VTM 2 wordt een pittige realityzender, met lokale en internationale programma’s. Waar VTM eerder een brede familiezender is voor het hele gezin, is VTM 2 een zender die zich richt op actieve volwassenen.  VTM 2 volgt bijzondere mensen en laat niets onbespreekbaar, ook al is het wat buitengewoon en anders. VTM 2 zal in het najaar maar liefst drie avonden per week lokale programma’s brengen. Een eerste glimp van VTM 2 brengt programma’s als de Vlaamse versie van Ik Vertrek, Blind Getrouwd Australië en een vaste afspraak met de Champions League. Meer nieuws over de nieuwe lokale programma’s bij VTM 2 volgt binnenkort.
  • VTM 3 wordt dé filmzender in Vlaanderen, aangevuld met heel wat straffe series en sitcom. Bij VTM 3 kunnen kijkers elke dag een film verwachten – van comedy, drama tot arthouse of sci-fi – als Star Wars, Girl en Deadpool, aangevuld met series en sitcoms.
  • VTM 4 is er voor wie graag kijkt naar een stevige portie actie of een nostalgische klassieker. Denk onder andere aan James Bond, Rambo of Top Gear.

(VTM pakt uit met goednieuwsquiz De Positivo’s met presentator Jelle Cleymans.)

Meer
Lees meer...