Left Right
scrollTop top

‘Cupido Ofzo’: Ruth Beeckman en Karen Damen doen mensen met beperking of stoornis daten


Cupido Ofzo Ruth Beeckmans Karen Damen
© Ruth Beeckmans en Karen Damen – Bron: VTM

Maak je maar klaar voor wat feelgoodtelevisie want VTM komt dit najaar met een nieuw programma over de liefde. In Cupido Ofzo openen hosts Ruth Beeckmans en Karen Damen een datingbureau voor mensen met een beperking of een stoornis om hen aan een date te helpen.

Steeds meer zenders maken de laatste dagen hun najaarsprogrammatie bekend. Zo ook VTM, dat eind deze maand een vernieuwingskuur krijgt. Eerder kondigde de zender al Huis Gemaakt aan en maakte het de terugkeer van Familie, The Voice Kids en Boer zkt Vrouw bekend.

Vandaag stelt de zender Cupido Ofzo voor. In dat nieuwe datingprogramma ligt de focus op mensen met een een beperking of stoornis. Velen van hen geven namelijk aan zich eenzaam te voelen en blijken het moeilijk te hebben met daten.

Ruth Beeckmans en Karen Damen helpen hen daarom op VTM in hun zoektocht naar de liefde. Ze regelen niet alleen zelf de dates, maar zijn er ook tussendoor als luisterend oor en steun en toeverlaat.

“Iedereen heeft recht op liefde”

“Ik vind het heel boeiend om dit programma te maken. We leren ontzettend warme, leuke mensen kennen die het door hun beperking of stoornis niet altijd makkelijk hebben om een partner te vinden. Iedereen heeft recht op en nood aan liefde. En die zoektocht is nooit makkelijk. Het is zo fijn om samen met deze groep geweldige mensen mee te mogen zoeken en te helpen waar nodig. Ik kijk er naar uit om samen met Karen dates te organiseren voor hen”, klinkt Ruth Beeckmans enthousiast.

En dat enthousiasme wordt gedeeld door Karen Damen: “Ik vind het heel boeiend om dit programma te maken. We leren ontzettend warme, leuke mensen kennen die het door hun beperking of stoornis niet altijd makkelijk hebben om een partner te vinden. Iedereen heeft recht op en nood aan liefde. En die zoektocht is nooit makkelijk. Het is zo fijn om samen met deze groep geweldige mensen mee te mogen zoeken en te helpen waar nodig. Ik kijk er naar uit om samen met Karen dates te organiseren voor hen.”

Najaar

Cupido Ofzo is van de hand van het productiehuis Roses Are Blue, dat eerder al verantwoordelijk was voor onder andere Code van Coppens, Down The Road, Het Lichaam van Coppens, Durf Te Vragen en Dossier X. Het programma zal in het najaar te zien zijn op VTM.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.011.246
 • Aantal
  doden
  1.180.948
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  392.258
 • Aantal
  doden
  11.308