‘Stranger Things’ seizoen 4: opnames worden binnenkort hervat

Stranger Things seizoen 4 opnames
Netflix

De opnames voor het vierde seizoen van Stranger Things worden opnieuw in gang gezet. Door de uitbraak van het coronavirus kwamen de opnames van de Netflixreeks stil te liggen waardoor de releasedatum van het vierde seizoen verzet moest worden. 

Op het moment dat de opnames van Stranger Things stil kwamen te liggen, was de crew op verschillende locaties en verschillende landen aan het draaien. Zo waren er onder meer opnames in Litouwen en in de Verenigde Staten. Al die opnames kwamen in één keer stil te liggen, maar nu is de herstartdatum bekend.

Opnames vanaf 17 september

Volgens de entertainmentwebsite The Hollywood Reporter worden de opnames van Stranger Things op 17 september verder gezet. Als eerste worden de opnames hervat in Atlanta in de Amerikaanse staat Georgia. Ondertussen zijn trouwens alle scenario’s voor het complete vierde seizoen klaar. Daardoor zullen de opnames erg vlot kunnen gaan zodra er op alle locaties weer gefilmd mag worden.

Alles wijst er dus op dat het vierde seizoen niet meer in 2020 op Netflix verschijnt. Een release eind 2021 lijkt meer waarschijnlijk.

Seizoen 4

Netflix

Aan het einde van het derde seizoen leek het erop dat Hopper in stukken werd geschoten door de straal die de poort naar The Upside Down dichtmaakt. In de trailer werd al duidelijk dat Hopper weer terugkomt! Hij blijkt zoals al vermoeden werd, gevangen te zijn genomen door de Russen.

De gebroeders Duffer laten aan Netflix Nederland weten dat de productie van het vierde seizoen is gestart. “Maar we zijn nog enthousiaster om de terugkeer van Hopper aan te kondigen! Helaas is het niet alleen maar goed nieuws voor onze Amerikaan.”

Dit zijn de 50 beste series op Netflix.

Gesponsorde artikelen