Streamz maakt kandidaten realityserie ‘FBoy Island’ bekend

Na Love IslandEx on the Beach en nog veel andere realityprogramma’s, komt Streamz binnenkort met Fboy Island. Daarin gaan drie vrouwen op zoek naar de ware. Maar die zoektocht is niet zo makkelijk als het lijkt, want op het eiland zitten ook mannen die gefocust zijn op het winnen van geld.

Na succes in de Verenigde Staten, Australië en Scandinavië, heeft Fboy Island zijn weg naar Nederland en België gevonden. Dit jaar verschijnt “onze versie” van het programma op Streamz. De presentatie is in handen van Jani Kazaltzis en Gwen van Poorten.

Het nieuwe programma is vanaf 15 augustus te zien en vandaag maakte de streamingdienst alvast de drie vrouwelijke kandidaten bekend.

FBoy Island

In FBoy Island gaan drie vrouwen op reis naar een warme bestemming om daar de liefde van hun leven te vinden. Op het eiland is een groep mannen aanwezig die op hun beurt ook weer strijden om de aandacht van de vrouwen. Een deel daarvan is echt op zoek naar de liefde, terwijl een ander deel maar doet alsof. De FBoys zijn er namelijk enkel om een spel te spelen en met geld naar huis te gaan.

Zowel de deelnemers als de kijkers weten niet wie wie is en moeten dus wekelijks zoeken naar de waarheid. Ook de mannelijke deelnemers weten van elkaar niet wie er is voor de liefde en wie er voor het geld is.

Drie kandidaten

Ella (24)

Vandaag maakte Streamz alvast de drie vrouwen bekend die op zoek gaan naar de liefde. De eerste in het rijtje is de 24-jarige Ella. Ella is afkomstig uit Limburg en woont in Antwerpen. Ze is student Communicatie en Diplomatie, en schreef haar thesis over de representatie van profeministische mannen in televisieseries of beter – welke mannen het goede voorbeeld geven.

Ze is op zoek naar “tall, dark and handsome“, maar ze staat voor alles open. Ze zoekt vooral iemand die ambitieus en intelligent is met veel levenservaring.

Irene (27)

Irene woont in Amsterdam en deed in 2021 al mee aan de Nederlandse versie van Are You the One. Die ervaring zal ze ook hier goed kunnen gebruiken. Irene vindt zichzelf geen gemakkelijk doelwit voor de “FBoys”, want door haar ervaring zijn wandelende red flags geen probleem en kan ze die moeiteloos herkennen.

Ze is op zoek naar een volwassen man met een bepaald sexappeal. Iemand die fit en sportief is maar tegelijkertijd ook wel van een feestje houdt. 

Kelly (28)

Kelly woont in Amsterdam en Ibiza. Ze is afgestudeerd als psycholoog en gebruikt deze achtergrond in haar werk als host van spirituele ceremonies, coachings en readings. Kennis en ervaring die ze ten volle kan gebruiken. Kelly deed eerder al mee aan het eerste seizoen van Love Island in Nederland.

Ze is op zoek naar een zelfverzekerde, intelligente en sportieve man die ​gek is op reizen en het ontdekken van de wereld. De vraag is nu of ze die ook écht kan vinden op FBoy Island.

FBoy Island is vanaf 15 augustus te zien op Streamz.

Meer
Lees meer...