Nathalia uit ‘Love Island’ stelt nieuwe liefde voor

Er is liefde na Love Island. Dat blijkt nog maar eens. Nathalia, die tijdens het meest recente seizoen van Love Island iets begin met Job, heeft namelijk een nieuwe vriend. Dat meldt ze zelf op sociale media.

Sinds de recente breuk van winnaars Kimmy en Kengi zijn er geen koppels meer samen die gevormd waren tijdens het vorige seizoen van Love Island. Een van de koppels die al snel sneuvelden waren Nathalia en Job. Zij moesten kort voor de finale Love Island verlaten, maar klonken enkele dagen later wel enthousiast over hun toekomst samen.

“We hebben een mooie basis gelegd, en zoals we gezegd hebben, gaan we dit verder uitzoeken in Nederland”, klonk het toen. Een maand later moesten Job en Nathalia vaststellen dat er niet meer inzat dan vriendschap. “Na ons avontuur op Love Island hebben we het daten doorgepakt in Nederland. We hebben het erg gezellig gehad, maar helaas zijn we er samen achter gekomen dat de verliefde gevoelens niet sterk genoeg zijn”, zei Job toen

Midas

Maar nu meldt de website Love Island dat Nathalia toch de liefde gevonden heeft. Dat kondigde ze zelf aan op haar TikTokaccount. Haar nieuwe vriend zou Midas heten en het prille koppel klinkt alvast heel verliefd. Zo reageren Nathalia en Midas vaak op elkaars posts op sociale media, waarin ze elkaar meermaals de liefde verklaren.

Meer
Lees meer...