‘Love Island’: Hoe gaat het nu tussen Job en Nathalia?

Sinds de finale van Love Island is er al veel gezegd en geschreven over de finalisten. Maar ook de deelnemers die die finale niet haalden, proberen er na het programma het beste van te maken. Bij Job en Nathalia lijkt dat alvast goed te lukken. Dat heeft Job zelf laten weten op Instagram.

Zaterdagavond konden we op Streamz kijken naar de finale van Love Island. Drie koppels namen het daar tegen elkaar op. Kimmy & Kengi haalden het uiteindelijk van Garbi & Junar en Jonna & Nycole, waarbij die laatste al opnieuw uit elkaar zijn. Kort voor die finale moesten Job & Nathalia en Kevin & Lot Love Island verlaten, maar dat wil niet zeggen dat zij niet proberen hun prille relatie te doen werken.

Nathalia & Job

Job was een van de eerste – en misschien ook de meest opvallende – bombshells van dit seizoen. De Nederlander won namelijk in 2021 al de Nederlandse editie van Love Island met Esmée. Die relatie hield niet stand en dus kreeg hij dit jaar een nieuwe kans.

Al snel raakte Job in een koppel met Naomi. Bij meerdere herkoppelingen kozen zij telkens opnieuw voor elkaar, al was er geen sprake van vlinders. Dat zou helemaal duidelijk worden bij Casa Amor. Daar viel zijn oog namelijk al snel op Nathalia en de twee zouden daarna een koppel vormen tot vlak voor de finale. Toen werden ze door hun medebewoners en de kijker als een van de minder sterke koppels naar huis gestuurd.

Dankbaar

Op Instagram blikte Job terug op zijn bewogen avontuur. “Het avontuur op Love Island is ten einde, maar de herinneringen en het gevoel van liefde en waardering zullen voor altijd bij me blijven. Het is moeilijk in woorden uit te drukken hoe dankbaar ik ben”, begint hij daar zijn lange caption bij enkele foto’s van tijdens het programma.

“Het is de tweede keer dat ik mocht deelnemen aan dit geweldige programma. En zeker een nieuwe ervaring die ik nooit meer zal vergeten. Het was een rollercoaster van emoties en een reis vol groei, liefde en veel nieuwe vriendschappen.”

Nathalia

“Nathalia en ik hebben samen het programma mogen verlaten. Op Love Island hebben wij een mooie basis gelegd, en zoals we gezegd hebben, gaan we dit verder uitzoeken in Nederland”, legt Job uit.

“Graag wil ik jullie thuis bedanken voor het kijken en stemmen. Ik hoop dat jullie genoten hebben en het was hartverwarmend om te zien hoe jullie enthousiast hebben gestemd en trouw elke aflevering hebben bekeken”, zegt Job, waarna hij besluit met het bedanken van de productie van Love Island.

Meer
Lees meer...