‘Love Island’: Dit zijn de winnaars van het seizoen 2023

Het vierde seizoen van Love Island zit erop en dus kennen we de winnaar van deze editie. Na een finale met drie koppels koos de Vlaamse en Nederlandse kijkers massaal voor Kimmy en Kengi. Zij gaan daardoor niet alleen met elkaar, maar ook met 25.000 euro naar huis.

Het was een bewogen, maar heel succesvol seizoen van Love Island. Zo kregen we de eerste week de ene na de andere bombshell op bezoek in de villa. Daarbij zaten met Amandine en Job ook twee voormalige bewoners, en met Kevin zelfs de broer van iemand die al in het huis zat. Er moesten niet alleen mensen verplicht naar huis, maar er stapte ook een koppel vrijwillig op.

Toen de rust eindelijk leek weer te komen in Love Island, was er uiteraard ook deze keer opnieuw Casa Amor om die opnieuw te verstoren. Daarna werden de definitieve koppels gevormd en moesten de overgebleven singles Love Island verlaten. Zo bleven we met vijf koppels over, maar voor Job & Nathalia en Kevin & Lot eindigde het avontuur toch vlak voor de finale.

Kengi en Kimmy

In die finale bleven dus nog drie koppels over: Kimmy & Kengi, Jonna & Nycole en Garbi & Junar. De kijker zou beslissing wie van hen Love Island 2023 won. Holly Mae maakte eerst bekend wie op de derde plaats eindigde: Nycole en Jonna. “Ik ben niet naar Love Island gekomen voor medailles, maar om terug in de liefde te geloven, dus ik ben sowieso een winnaar”, zei Jonna daarop.

Daarna volgde het nieuws dat Kengi en Kimmy de winnaars waren. De twee kwamen samen toen Kimmy als eerste bombshell de villa binnenkwam en haar oog meteen op Kengi liet vallen. Bij de eerstvolgende herkoppeling besloten ze dan ook voor elkaar te kiezen. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk. De twee overleven Casa Amor en worden nadien officieel een koppel.

Bekijk hier de bekendmaking van de winnaars van Love Island:

Meer
Lees meer...