‘Love Island’: Opnieuw moet vrouw villa verlaten

Het blijft een komen en gaan op Love Island. Nadat er de afgelopen dagen al heel wat nieuwkomers bijkwamen in het programma zien we begin deze week vooral veel vertrekkers. Deze keer is het Amandine die naar huis moet. Na de nieuwe herkoppeling bleef zij alleen over.

Het was een bewogen begin van de week op Love Island. Maandagavond leek de aflevering te eindigen met een herkoppeling. Voor die begon nam Lena echter het woord en deelde ze mee dat ze het programma zou verlaten. Imad, die met haar in een koppel zat, volgde dat voorbeeld.

Bombshell Zoë

Daardoor was er nog steeds een vrouw te veel op Love Island en moest er dus toch nog herkoppeld worden. Dat kregen we pas te zien aan het begin van de aflevering van dinsdagavond.

Zoë mocht daarbij als nieuwste bombshell de eerste keuze maken. “Als ik hier toekwam, heb ik mijn oog op twee mannen laten vallen en ik heb met allebei een gesprek gehad. Bij mijn keuze ga ik mijn intuïtie volgen”, liet die weten waarna ze koos voor Thijn. Die vormde tot voor kort een koppel met Amandine, maar de twee hadden aan het begin van de vuurkorf al aangegeven dat er tussen hen geen chemie was.

Amandine

Daarna was het aan mannen om om de beurten een van de vrouwen te kiezen. Veel verrassingen vielen er daarbij niet te noteren. Jonna koos opnieuw voor Nycole, Kengi voor Kimmy en Kevin voor Garbi. De laatste keuze was dus voor Job. Hij leek even te twijfelen, maar koos uiteindelijk, net als de vorige keer, voor Naomi. Daardoor bleef Amandine als laatste over en moest zij Love Island verlaten. Na haar vrijwillige vertrek vorig seizoen, eindigt het tweede avontuur van de jonge Belgische opnieuw vroegtijdig.

Meer
Lees meer...