‘Love Island’: Deelneemster vorig seizoen is terug als bombshell

Vanavond betrad er opnieuw een nieuwe bombshell de Love Island-villa. En deze keer ging het om een oude bekende. Niemand minder dan Amandine, die in het vorige seizoen te zien was, zal opnieuw op zoek gaan naar de liefde in Love Island.

De nieuwste bombshell in het vierde seizoen van Love Island is voor trouwe kijkers allesbehalve een onbekende. Het gaat namelijk om Amandine die in het derde seizoen te zien was en daarin besloot om zelf naar huis te gaan. Maar nu is ze opnieuw klaar voor het avontuur.

Amandine

Amandine was in het vorige seizoen van Love Island al te zien. Daarin vormde ze lang een koppel met Jules. Maar ze kenden een nogal hobbelig parcours. Al sinds het begin had Amandine het moeilijk om gesprekken aan te gaan met andere inwoners van de villa, maar uiteindelijk vond ze toch haar comfort bij Jules. De twee leken het goed met elkaar te vinden, tot het programma de Casa Amor invoerde.

Daar leerde Jules Lisa kennen, die hij uiteindelijk ook koos om mee verder te gaan. Door die keuze besloot Amandine om het programma vrijwillig te verlaten. Maar ook Jules bleek later spijt te hebben van zijn keuze en besloot om Lisa en zichzelf weg te stemmen vlak voor de finale van Love Island

In de maanden na het programma vonden Amandine en Jules elkaar terug en begonnen ze af te spreken. Beiden vertelden nadien aan verschillende bronnen dat ze klaar waren om aan hun relatie te werken. Maar het bleef niet duren. Zo’n zes maanden later gingen de twee toch uit elkaar.

Terug naar Love Island

Eerder deze maand liet Amandine nog weten dat ze niet actief op zoek was naar de liefde. “Rustig aan. Ik ga nu niet halsoverkop op zoek. Wat komt, dat komt. Ik heb vooral geleerd dat het oké is om altijd m’n gevoel te blijven volgen”. Maar nu lijkt ze toch opnieuw de zoektocht volledig aan te gaan.

Amandine arriveerde namelijk als nieuwe bombshell in het nieuwe seizoen van Love Island. In een video op TikTok geeft ze meer info over waarom ze toch weer te zien is in het programma. “Ik vind het heel spannend om terug binnen te gaan”, klinkt het. “Het is nu de tweede keer en ik denk dat het een hele leuke groep is en een nieuw avontuur. Dus let’s go!”

“Vorig jaar heb ik de villa verlaten uit teken van respect voor mezelf en nu ik terug single ben, dacht ik: ‘Ik heb de liefde gevonden vorig jaar, why not try it again?'”. Amandine heeft natuurlijk al een beetje kunnen kijken naar het nieuwe seizoen. Toch heeft ze geen uitgesproken favoriet bij de mannen. Al laat ze wel weten dat ze Thijn en Job de knapste mannen in het gezelschap vindt. “Maar we gaan kijken hoe het klikt met iedereen.”

Bekijk hier het filmpje van Amandine:

@loveislandvlaanderen Vorig jaar besloot ze zelf de villa te verlaten uit respect voor zichzelf. 👸 Nu is ze weer terug! Waarom eigelijk? 🧐 Voor ze de villa inging, hebben we het even gevraagd! #LoveIslandVlaanderen ♬ origineel geluid – Love Island Vlaanderen

Heeft Amandine deze keer meer succes in Love Island? Je kan het elke avond volgen op Streamz.

Meer
Lees meer...