‘Love Island’: Jules vertelt over hereniging met Amandine

Amandine (20) en Jules (24) zijn twee van de meest besproken deelnemers van het afgelopen seizoen van Love Island. Nochtans haalden ze allebei niet eens de finale en vormden ze zelfs maar kortstondig een koppel. Maar nu het programma afgelopen is, hebben Jules en Amandine opnieuw contact met elkaar gezocht en dat lijkt zeer goed te verlopen.

Jules en Amandine waren vanaf 11 juli op Streamz te zien als twee van de twaalf oorspronkelijke bewoners van de villa van Love Island België en Nederland 2022. Amandine zorgde daar meteen voor een grote schok bij veel van haar mede-Islanders. De 20-jarige Belgische bekende toen namelijk dat ze nog nooit seks had gehad, iets wat voor velen als een verrassing kwam.

Lisa

Ondanks haar terughoudenheid kreeg Amandine op Love Island al snel een band met Jules. Ze leek steeds dichter naar de 24-jarige Antwerpenaar toe te groeien, tot Casa Amor roet in het eten gooide. Amandine koos achteraf zonder twijfel opnieuw voor Jules, maar hij verkoos nieuwkomer Lisa. Iets wat voor haar als een complete verrassing aankwam, waarna ze dan ook besloot het programma te verlaten. “Zo hoef ik niet meer op zijn gezicht te kijken”, zei ze toen vol overtuiging.

Later kon ze zelf op televisie zien dat Jules al snel spijt kreeg van die beslissing. Met Lisa werd het dan ook niets en hij stemde hen zelf als koppel uit de finale van Love Island.

Afgesproken na Love Island

Aanvankelijk leken die woorden en daden van Jules voor Amandine maar weinig uit te maken. “Ik had geen zin om tweede keuze te zijn”, was ze toen duidelijk in haar reactie. Maar na afloop van Love Island zette ze de deur toch opnieuw op een kier voor Jules. “Maar hij moet wel echt z’n best doen”, klonk het toen.

En die kans heeft Jules blijkbaar gegrepen. Aan de website Grazia vertelt hij over hoe het nu gaat met hem en Amandine. Eens Love Island erop zat heeft Jules meteen opnieuw contact opgenomen met Amandine. “Afgelopen vrijdag hebben we elkaar voor het eerst weer gezien. En dat ging heel goed. We hadden afgesproken in een restaurant en het was superfijn om haar weer te zien, al vond ik het ook wel spannend. We hadden nog niet veel kunnen praten over de manier waarop we uit elkaar waren gegaan, maar het ging allemaal heel goed!”, klinkt hij enthousiast.

“Ik ben verliefd op Amandine”

“Ik heb toen een paar keer gezegd dat ik er echt aan wil werken, en dat ik nu – achteraf – weet wat ik voor haar voel. We willen het graag tussen ons laten werken en daar zijn we nu mee bezig. Het is aan mij om te bewijzen dat ik volledig voor haar wil gaan. Ik wil echt laten zien dat ik geen interesse heb in andere dames en alleen maar oog voor haar heb”, gaat Jules verder.

Hoewel de hereniging tussen Amandine en Jules nog maar recent gebeurde, hebben de twee elkaar al veel gezien. “We zijn al veel samen geweest. Van vrijdag tot en met maandag. Ik heb ook haar vader en broer al ontmoet, al vond ik het ook wel een beetje stressvol om haar vader te ontmoeten. Hij waakt wel over haar, ze is natuurlijk zijn enige dochter. Maar het ging heel goed!”, legt hij uit.

“Ik heb heel sterke gevoelens voor haar. Ik kan zeker zeggen dat ik verliefd ben! Daarom wil ik het ook zo graag laten werken tussen ons, dus het is aan mij om me nu te bewijzen”, klinkt Jules overtuigend. De jonge Belg zou dan ook iedereen een deelname aan Love Island aanraden. “Ik kan het alleen maar aanraden, want ik heb gevonden wat ik zocht: de liefde bij Amandine.”

Meer
Lees meer...