‘Love Island’: Dit koppel beslist vrijwillig villa te verlaten

In de eerste aflevering van deze week van Love Island stond er opnieuw een herkoppeling op de agenda. Zover kwam het echter voorlopig nog niet. Lena en Imad deelden namelijk aan de groep mee dat ze vrijwillig de villa zullen verlaten.

“Ik heb een beetje gemengde gevoelens vandaag”, begin Lena haar verhaal toen ze Holly Mae gevraagd werd hoe het haar vergaat op Love Island. Daarna richtte ze zich tot de groep. “Zoals jullie weten heb ik, net als velen van jullie, een bepaalde rugzak mee uit mijn verleden. Ik merk dat naast de superleuke momenten, waar ik jullie heel dankbaar voor ben, de mindere momenten heel zwaar worden.”

“Ik ben een persoon die heel vaak aan een ander denkt en bezig is met hoe iedereen zich in de groep voelt. Maar het is belangrijk dat ik nu aan mijzelf denk. Ik denk dat het beter is dat ik nu gewoon terug naar mijn hondje ga”, ging ze verder. Lena werd daarna overladen met knuffels van de andere vrouwen op Love Island.

Imad

Viktor vroeg daarna hoe Imad daartegenover stond. “Ik had het niet zien aankomen”, begint die, waarna hij in wenen uitbarstte. “Ik heb hier iemand gevonden die mij supergoed heeft laten voelen en waar ik gevoelens voor heb. Zoals ik tijdens het laatste vuurkorf zei: ‘Als wij moeten vertrekken, dan gaan we samen’. Ik heb het gevoel dat ik al alles heb gewonnen, dankzij haar”, sluit Imad zich aan bij de beslissing van Lena.

Door die beslissing van Lena en Imad worden zij het tweede koppel dat Love Island verlaat. Eerder moesten ook al Vanity en Zoran vertrekken. Daarnaast vielen ook al meerdere deelnemers af die niet in een koppel waren. Dat laatste lot wacht morgen ook iemand. Het vertrek van Imad en Lena wil namelijk niet zeggen dat er geen herkoppeling komt. Hoe die verloopt en wie er als single overblijft, en moet vertrekken, zie je dinsdag in Love Island.

Meer
Lees meer...