‘Love Island’: Dit zijn de 11 kandidaten van het nieuwe seizoen

Het is eindelijk bijna zover! Op maandag 21 augustus gaat het nieuwe seizoen van Love Island Vlaanderen en Nederland van start op Streamz. Vandaag maakt de productie ook meteen de nieuwe Islanders bekend. Het gaat daarbij om vijf mannen en zes vrouwen.

In Love Island worden jonge singles gevolgd tijdens hun verblijf in een luxueuze villa op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. Begin juni maakte ITV, de producer van Love Island, bekend dat er in de zomer een nieuw seizoen zou komen. Het vorige seizoen dateert ondertussen al van vorige zomer en bleek op lange termijn geen groot succes voor de koppels.

Daar moeten de Islanders van dit seizoen dus verandering in zien te brengen. Vandaag loste de productie alvast de eerste elf namen. Of daar ook dit jaar in Casa Amor nog namen zullen bijkomen, dat valt af te wachten. Net zoals vorig seizoen zal ook dit seizoen gepresenteerd worden door Viktor Verhulst en Holly Mae Brood.

Elf kandidaten

Garbi

Garbi (Bron: ITV/Streamz)

De eerste kandidaat is make-upartieste Garbi. Zij heeft volgens zichzelf weinig ervaring in de liefde en is hard to get. Ze verwacht dan ook van de man dat die zich aan haar lange waslijst van afknappers houdt. Of een van de Islanders haar kan bekoren, valt dus nog maar af te wachten. Garbi is avontuurlijk en grappig en is zelf het meest trots op haar lippen.

Kimmy

Kimmy (Bron: ITV/Streamz)

Daarnaast gaat ook Kimmy op zoek naar de ware. Zij is een echte fashion girl en is zelf bezig met verschillende projecten. Ze is een babbelaar, enthousiast, creatief, lief en emotioneel. De man waarnaar ze op zoek is, moet grappig zijn. Op Love Island gaat ze op zoek naar vuurwerk en naar iemand waarmee ze op Ibiza kan gaan wonen.

Lena

Lena (Bron: ITV/Streamz)

De derde vrouw is Lena. Zij is nog volop bezit met haar master in de communicatiewetenschappen, maar trekt toch naar Love Island in de hoop daar de liefde tegen te komen. Ze laat zich leiden door haar emoties en heeft het hart op de tong. Lena heeft een zwak voor voetballers, maar dat zijn ook meteen haar red flags. Ze hoopt een lieve en betrouwbare man te vinden die helemaal voor haar gaat.

Naomi

Naomi (Bron: ITV/Streamz)

Naomi vult het lijstje verder aan. Zij regelt de backstage op de tofste feesten en komt regelmatig knappe types tegen. Flirten is voor haar dan ook niet nieuw. Haar afknappers zijn stinkende mannen en eerste dates op restaurant. Op Love Island gaat ze op zoek naar een man die serieus is en haar een beetje kan temmen.

Nycole

Nycole (Bron: ITV/Streamz)

De Braziliaanse Nycole is de vijfde in het rijtje. Ze werkt in een parfumerie en is daarnaast ook make-upartieste. Zij heeft al veel situationships gehad, maar gaat nu op zoek naar een echte relatie. Nycole wil het liefst een mannelijke man met een zachte kant en heeft een zwak voor Italianen. Daarnaast maak je ook best geen ruzie met haar, want om de mening van een ander geeft ze volgens haarzelf niet veel.

Vanity

Vanity is de laatste vrouwelijke kandidaat die we vanaf 21 augustus te zien krijgen. Met haar 19 jaar is ze ook meteen de jongste, maar dat wil niet zeggen dat ze ook verlegen is. “Eigenlijk ben ik een player”, zegt ze zelf. Ze is zich heel bewust van haar lieve uitstraling, maar maakt daar ook handig gebruik van.

Imad

Imad (Bron: ITV/Streamz)

De eerste man in het rijtje is Brusselaar Imad. Hij is professioneel basketbalspeler en tikt dan ook bijna de 1.90 meter aan. Toch is hij op zoek naar een kleinere dame. Imad is zelfverzekerd en goedlachs, maar heeft ook een jaloers kantje. “Wat van mij is, wil ik niet bij iemand anders zien”, klinkt het dan ook. Hij hoopt dat hij na het programma zijn vrijgezellenstatus kan inwisselen voor een nieuwe liefde.

Jonna

Jonna (Bron: ITV/Streamz)

Ook Jonna gaat op Love Island op zoek naar de ware. Jonna is een administratief bediende en basketbalcoach -basketbal lijkt een thema te worden- uit Willebroek. Hij vertelt dat hij nog maar één keer echt verliefd is geweest en dat hij toch ook wel een toxisch randje rond zich heeft hangen. Zijn geloof in de ware liefde herstellen én iemand vinden om zijn favoriete hobby – brunchen – mee te delen, dat zijn de redenen waarom deze zachtaardige bad boy naar Love Island afzakt.

Kengi

Kengi (Bron: ITV/Streamz)

De derde Vlaamse mannelijke deelnemer is Kengi. Kengi is zich heel erg bewust van zijn looks en zal zich nooit zomaar aanbieden bij een vrouw. Hij heeft een zwak voor oudere dames en vindt dat leeftijd niet belangrijk is. Vrouwen worden snel verliefd op hem, maar zijn droomvrouw is hij nog niet tegengekomen. Kengi hoopt dan ook op Love Island eindelijk iemand te vinden waar het écht mee klikt.

Kluuk

Kluuk (Bron: ITV/Streamz)

De voorlaatste in het rijtje is de Nederlander Kluuk. Hij is na 8 jaar afgestudeerd en wil deze zomer nog even losgaan voor hij aan het serieuze leven begint. Kluuk vindt zichzelf een echte man en houdt van BBQ en motors. Hij stelt wel grote eisen als het aankomt op relaties, dus hij hoopt in het nieuwe seizoen van Love Island eindelijk echt iemand beter te leren kennen.

Thymo

Thymo (Bron: ITV/Streamz)

De elfde deelnemer is Thymo. Thymo is arts in opleiding en vindt zichzelf de ideale schoonzoon. Toch heeft hij ook een ondeugend randje, want hij is surfer, snowboarder én motorrijder. Thymo date wel eens via datingapps, maar vindt het saai om steeds dezelfde gesprekken te moeten voeren. Op Love Island hoopt hij juist een diepere connectie met iemand aan te gaan. En wie weet vindt hij wel de moeder van zijn vijf kinderen, want hij wil een heel groot gezin.

Bekijk hier de trailer met de kandidaten van Love Island:

Love Island is vanaf 21 augustus exclusief te zien op Streamz.

Meer
Lees meer...