‘Love Island’: Cas doet voor laatste keer zijn verhaal over breuk met Jotti

Jotti en Cas wonnen afgelopen zomer – enigszins verrassend – Love Island België en Nederland 2022. Het koppel leek toen stapelverliefd, maar lang bleef die liefde niet duren. Volgens verschillende bronnen zou Cas namelijk zijn vreemdgegaan, waarna de relatie ook spaak liep. Cas heeft nooit echt zijn verhaal gedaan, tot nu in de Realitea-podcast van RTL.

Van onverwachte winnaars, tot een break-up enkele maanden later. Deze zomer wonnen Jotti en Cas het programma Love Island en namen ze 25.000 euro mee naar huis. In de finale lieten ze topfavorieten Lennart & Fé en ook nog Mert & Sunita en Nathan & Imen achter zich.

Ook thuis leken de twee het goed met elkaar te vinden. Na het programma gaf het koppel nog een interview en daarin vertelden ze dat ze zelfs al nadachten over een verhuis. Maar die verhuis kwam er dus nooit, want na enkele roddels vertelde Jotti dat Cas en zij uit elkaar waren. “Helaas kloppen de roddels en heb ik de beslissing moeten nemen de relatie tussen Cas en mij te beëindigen”, vertelde ze.

“Uit elkaar gegroeid”

Van Cas zijn kant kwam er nooit een uitleg. Maar in de meest recente Realitea van RTL Boulevard doet hij voor het eerst zijn verhaal. “De koek was gewoon op”, begon hij. “Wat ik daar nog over kwijt wil, is dat we onbewust wel een druk voelden van de kijkers. Maar na een maand hadden we beiden door dat het niet zo goed op elkaar aansloot. En dat stapelde op.”

Voor de mensen leek die break-up dus ook uit het niets te komen, maar dat was niet het geval. “Ik hoef daar geen verantwoording over af te leggen, want ik weet zelf hoe het zit. Maar in een weekend stuurde ik een flirterig bericht naar iemand na een dronken avond. En daar is het bij gebleven.” Uiteindelijk leek dat wel de reden voor de break-up tussen hem en Jotti. “Maar hoe gek het ook klinkt, misschien was het goed dat dit zo gelopen is. Dat heeft voor ons wel duidelijk gemaakt dat we moesten stoppen met onze relatie.”

Meer
Lees meer...